Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Egypte - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Egypte - Regio Noord

Ben je fan van de all-inclusive resorts, maar ben je overal al geweest of zoek je een mooi vakantiegebied voor juli of augustus? Spendeer je zomervakantie in het mooie Egypte! Egypte bestaat voornamelijk uit woestijn, maar dat betekent niet dat er niets te doen is! Neem eens een duik in de Rode Zee aanbied en ontdek een geweldige onderwaterwereld. Door het woestijnklimaat is het hier heel het jaar door lekker warm. Ga eens van het resort af en laat je verbazen door de cultuur die Egypte met zich meebrengt. Houd jij van zonnen op het strand, bij het zwembad of liever elke waterglijbaan uitproberen die het resort aanbiedt en valt jouw woonplaats onder regio noord? Bekijk dan deze te gekke zomervakantie deals!

De laatste aanbiedingen voor Egypte

21 augustus 2023, 8 dagen


Hurghada-Stad, Egypte

21 augustus 2023, 8 dagen


Hurghada-Stad, Egypte

24 juli 2023, 15 dagen


Nijlcruise, Egypte

21 augustus 2023, 8 dagen


Hurghada-Stad, Egypte


Wat te doen in Egypte?

Heb je altijd al samen met dolfijnen willen zwemmen of vissen van heel dichtbij willen zien? Ontdek Egypte onderwater en kijk je ogen uit! Ben je benieuwd hoe het is om quad te rijden in de zandduinen of altijd al een kamelenrit willen meemaken? Ook dat ervaar je in Egypte! Een piramidetour is natuurlijk onmisbaar in je zomervakantie naar Egypte en zorgt voor het perfecte plaatje voor instagram.

3 bezienswaardigheden in Caïro

De hoofdstad Caïro heeft maar liefst 20 miljoen inwoners. Op enkele kilometers van Caïro zijn er drie grote piramides te vinden: de piramide van Khufu, de piramide van Khafre en de piramide van Menkaure. Neem daar eens een kijkje! Ontdek alles over de Nijl, Caïro en Egypte zelf door mee te gaan op de ''Nijlcruise''. Wil je de echte Egyptische cultuur bewonderen, ga dan naar Bazaar Khan El-Khalili, de grootse souk is in de Arabische wereld! Koop hier de typische souvenirs, waterpijpen, verse kruiden, kleding en nog veel meer!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Egypte