Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Gambia - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Gambia - Regio Noord

Houd jij van dieren spotten in het wild en zoek je eens wat anders om te beleven in de grote vakantie? Bezoek dan het kleinste land van Afrika: Gambia. Geniet van de 70 kilometer lange kustlijn en spot de 450 verschillende vogelsoorten! Breng in de avonden een bezoek aan Senegambia Road (de Strip van Gambia) en geniet van de heerlijke restaurants of ga een avondje uit en ontdek de talloze uitgaansgelegenheden. Gambia heeft de bijnaam 'The Smiling Coast of Africa', omdat ze er erg gastvrij zijn en bijna heel de dag met een glimlach op hun gezicht lopen! Wil jij juli en augustus je zomervakantie door brengen in Gambia? Kijk dan vooral naar deze te gekke deals in zomervakantie regio noord!

De laatste aanbiedingen voor Gambia


Drie bezienswaardigheden in Gambia

Breng een bezoek aan Bijilo Monkey Forest en spot de aapjes die in de bomen slingeren. Als je met een paar pinda's staat, komen de aapjes uit de bomen naar je toe om ze uit je hand te eten! En wist jij dat Gambiaans worstelen de nummer één sport is in Gambia? Beleef deze bijzondere sport in Gambia, want dit is een once in a life time experience. Houd je van oesters? Ga dan langs Lamin Lodge en geniet er volop van. Je kunt een boottocht maken die meeneemt langs de mangrovebossen en natuurlijk de oesters. Als je liever de boottocht overslaat, kun je ook alleen naar het diner met verse oesters en daar genieten van de zonsondergang.

Banjul

Banjul (de hoofdstad van Gambia) telt 35.000 inwoners. Ben je op zoek naar de typische Gambiaans levendigheid, breng dan een bezoekje aan een van de marktjes of de haven! Als je vanuit de haven loopt, vind je ook het grootste winkelgebied. Winkelen gebeurt via straatkraampjes of kleine winkeltjes. Grote merken of enorme supermarkten vind je hier niet. Albert Market is de plek waar de lokale bevolking en reizigers samen komen. Beleef hier tijdens jouw zomervakantie in Gambia de geuren en kleuren van een Afrikaanse markt.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Gambia