Indonesië - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Indonesië - Regio Noord

Wil jij in juli of augustus genieten in Indonesië? Dat begrijpen wij helemaal! Daarom hebben wij de beste vakantiedeals voor een zomervakantie naar Bali voor jou op een rijtje gezet! Indonesië is een prachtig land met de mooiste eilanden. In het Zuidoosten van Azië vind je dit mooie land, de vele verschillende culturen, mensen, dieren en gerechten maken dit land multicultureel. Met een heerlijk tropisch klimaat heb je als Nederlander hier 24/7 het ultieme vakantiegevoel. De bruisende hoofdstad Jakarta wordt vaak ontweken door de drukte, maar is zeker een bezoekje waard! Valt jouw woonplaats onder de regio noord en wil je ook zo'n luxe vakantie naar Indonesië? Kijk dan gerust naar deze top vakantiedeals!

De laatste aanbiedingen voor Indonesië

15 augustus 2022, 10 dagen


Tuban, Indonesië

22 juli 2022, 10 dagen


Nusa Dua, Indonesië

16 juli 2022, 13 dagen


Sanur, Indonesië

15 augustus 2022, 10 dagen


Semarapura, Indonesië


Wat te doen op het vasteland van Indonesië?

Doordat Indonesië één van de grootste landen ter wereld is, kun je helaas niet alles van dit mooie land zien, daarom hebben wij de beste hoogtepunten voor jou uitgezocht! Ga naar het bijzondere Lake Toba, het grootste meer van Zuidoost Azië, of duik de drukte in en bezoek Jakarta. Leer de koloniale geschiedenis in het Jakarta History Museum, volg een les en leer Batik kleding maken, of snuif cultuur op in het park Taman Mini Indonesia Indah. Een echte must see is het National Monument, ga met de lift 130 meter omhoog en bewonder Indonesië vanaf een ander punt. Zeker niet te vergeten zijn de populaire eilanden met de prachtige stranden!

Ontdek de prachtige eilanden!

Als je over de eilanden van Indonesië praat dan is Java zeker één van de populairste! Bezoek één van de mooiste tempels Borobudur, ga naar het oude Paradijs van Java 'Bandung' of ga naar het surfstrand 'Pangnandaran' met de Green Canyon. Ook is Lombok een leuk eiland, bewonder en beklim de indrukwekkende vulkaan Rinjani, aanschouw midden in de jungle de Tiu Kelep Waterfall of geniet van een fantastisch uitzicht bovenop de Pergasingan Hill. Zeker niet te vergeten is het beroemde Bali! Op Bali bezoek je een tal van prachtige witte zandstranden, voor de mooiste zonsondergang ga je toch naar La Plancha. Beklim de hoogste berg van Bali 'Mount Agung' met een hoogte van 3100 meter of neem een kijkje bij de mooie watervallen zoals Gitgit en Tegenungan!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Indonesië