Italië - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Italië - Regio Noord

Wil jij ook zo graag op vakantie naar het romantische Italië? Dat kunnen wij ons voorstellen! Daarom hebben wij de beste vakantiedeals voor jou op een rijtje gezet. De bijzondere steden, de schattige stadjes en prachtige eilanden maken dit land zo leuk. Eten kun je hier ook goed, Italië is namelijk het land van de pasta, pizza, espresso, Nutella en zeker niet te vergeten... Italiaans schepijs! Wijnliefhebbers, kunstliefhebbers, wintersporters... Italië heeft iedereen wat te bieden. Bewonder hier de Italiaanse overblijfselen en de prachtige natuur met indrukwekkende meren, zoals het Gardameer, Lago Maggiore en het Idromeer! Wil jij nou ook zo een onvergetelijke vakantie en valt jouw woonplaats onder regio noord? Bekijk dan snel de zomervakantie regio noord aanbiedingen naar Italië op deze pagina!

De laatste aanbiedingen voor Italië

16 juli 2022, 6 dagen


Ronta, Italië

15 augustus 2022, 8 dagen


Lido di Noto, Italië

16 juli 2022, 13 dagen


Ronta, Italië

16 juli 2022, 6 dagen


Montecatini Terme, Italië


Het historische Rome

Rome is een van de mooiste steden van Italië, tijdens je vakantie naar Italië moet je hier dan ook een keer geweest zijn. In het historische centrum is genoeg te zien, een van die dingen is bijvoorbeeld het bekende Romeinse amfitheater, het Colosseum. In het oude centrum, aan de overkant van de rivier Tiber ligt het wijkje Trastevere, slenter door de smalle straatjes en geniet hier van het typisch Italiaanse sfeertje. Een bezoek aan Vaticaanstad is een echte aanrader, ga naar het Vaticaan Museum, de Sixtijnse kapel en bezoek de paus in de Sint-Pieter basiliek. Van alle indrukken wil je natuurlijk ook weer even tot rust komen... Schuif daarom aan bij een terrasje op het prachtige plein Piazza del Popolo. Een echte klassieker is natuurlijk de Trevifontein, gooi over je linker schouder een muntje in de fontein en ooit zal je terugkeren met een geliefde.

De 5 leukste eilanden van Italië

Naast de prachtige steden en schattige dorpjes heeft Italië ook hele mooie eilanden! Op het prachtige Elba geniet je van de indrukwekkende natuur, de prachtige dieren en de schattige bergdorpjes. Vergeet zeker niet de onderwaterwereld te ontdekken tijdens het duiken of snorkelen en kijk je ogen uit in het blauwe water. Wil jij het oude authentieke Italië ontdekken? Ga dan naar Procida, bewonder hier de haven van Marina Corricella en wandel langs de kleurrijke vissershuisjes. Ben jij op zoek naar een vakantiebestemming met witte zandstranden en een heldere zee? Dan ga je naar Lampedusa, met een beetje geluk kun je de dolfijnen en schildpadden zien zwemmen in het heldere water! Op het bekende eiland Sicilië bewonder je de vulkaan Etna en geniet je van de prachtige natuur. And last but not least... Sardinië! Wandel naar een van de diepste kloven Gola Di Gorropu, bewonder het paradijselijke strand Stintino La Pelosa Beach en bezoek de hoofdstad Cagliari!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Italië