Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Jamaica - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Jamaica - Regio Noord

Verstopt achter Cuba en Haïti vind je het mooie en tropische Jamaica. Wil jij in de zomervakantie een tour door het kantoor van Bob Marley's platenlabel doen of kies je toch liever voor raften op de Rio Grande? Jamaica heeft veel te bieden, zo heb je cultuur, kunst, avontuur en rust. En natuurlijk niet te vergeten reggae muziek en prachtige stranden. Ben je benieuwd hoe de locals leven en heb je niets te doen in de maanden juli en augustus? Bekijk dan snel deze zomervakanties (regio noord) naar Jamaica.

De laatste aanbiedingen voor Jamaica

26 augustus 2023, 9 dagen


Negril, Jamaica

26 augustus 2023, 9 dagen


Runaway Bay, Jamaica

21 augustus 2023, 14 dagen


Montego Bay, Jamaica

26 augustus 2023, 9 dagen


Negril, Jamaica


Watervallen op Jamaica

Wandel eens naar Blue Mountain Peak die bekend staat om zijn koffieplantages. Verwacht een mega vroege start, denk aan 02:00 of 03:00 in de nacht! Zo kun je de zonsopgang zien en bewonderen vanaf de top van de berg, hoe gaaf is dat? Loop met daglicht terug en zie meer van het eiland, de bossen, lianen en de bamboeplanten. Geen vroege vogel of wil je wat anders? Kies er dan voor om door de Dunn's River Falls waterval te lopen. Deze 55 meter hoge en 180 meter brede waterval is van zichzelf al een soort trap door de kleine lagunes. Je kunt ervoor kiezen om door de waterval te lopen, zo wandel je van waterval naar waterval. Liever je voeten droog houden? Kies dan voor de trap ernaast! Na de wandeling kom je uit bij een geweldig zandstrand om daar uit te kunnen rusten!

Raften op de Rio Grande

Houd je meer van avontuur en wil je een keer wat anders doen? Kies dan voor raften op de Rio Grande! Eerst werd het raften gebruikt om bananen te vervoeren, maar dit is nu de favoriete bezigheid van de locals en de toeristen! Stap op een bamboe raft en ga met een 'Raft Captain' op pad om 2 uur lang langs verschillende bananenplantages en bamboeplanten te varen. Vergeet niet te genieten van het geweldige uitzicht!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Jamaica