Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Kroatië - Zomervakantie Regio Noord

Vakanties Kroatië - Zomervakantie regio Noord

Zie jij jezelf al deze zomervakantue aan de mooie stranden van Kroatië liggen? Wij geven je groot gelijk! Ontdek de Elafiti eilanden die uit 1.200 eilandjes bestaan en liggen voor de kust van Kroatië! Zo kan je ook ziplinen in Omis met een snelheid van 65 km is dit de snelste zipline-locatie in Kroatië.Ziplinen al gedaan? Er zijn diverse rivieren waar je kunt raften! Hoe leuk is dat? Zie jij jezelf al een stadswandeling maken door hoofdstad Zagreb in de maanden juli of augustus? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Kroatië

19 augustus 2024, 7 dagen


Kor?ula, Kroatië


Zagreb

De hoofdstad van Kroatië telt maar liefst 806.341 inwoners en er is veel te doen! Bezoek eens 1 van de 60 musea en galerieën bijvoorbeeld het Etnografisch Museum, die ongeveer 8.000 voorwerpen uit de Kroatische volksgeschiedenis, zoals sieraden, muziekinstrumenten en klederdracht. Wil je een dagje Shoppen? Ga langs de bekendste winkel straat Ilica, meer van designermerken? Loop dan langs de straten Gundulićeva en Frankopanska! Verder zijn er nog genoeg winkelcentrums om langs te slenteren.

Badplaatsen

Pula is de bekendste badplaats in Kroatië, daarnaast is er 3.000 jaar aan geschiedenis te vinden dus veel te zien voor cultuurliefhebbers. De meest familierijke badplaats is Rabac, het water is erg helder en dus perfect om te snorkelen! Of leg jouw handdoek in de wijnstad van Kroatië, Umag. Het strand is bekroond met de Blauwe vlag, dat betekend dat het veilig en hygiënisch is. Kroatië stikt van de badplaatsen, kortom keuze zat!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Kroatië