Malediven - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Malediven - Regio Noord

Heb jij niets te doen in de maanden juli en augustus, ga dan naar de plek waar de welbekende instagram foto's werkelijkheid worden! De ultieme droomvakantie met de witte zandstranden, luxe bungalows, palmbomen en het mooie water. Voor alle soorten reizigers is er wat te doen, of je nou houdt van avontuur, duiken of relaxen. Kortom alles om de perfecte zomervakantie te beleven. Dus valt jouw woonplaats onder regio noord? En kun je niet wachten om jouw droom waar te maken? Bekijk dan snel deze zomervakantie (regio noord) aanbiedingen naar de Malediven!

De laatste aanbiedingen voor Malediven

22 juli 2023, 9 dagen


Zuid-Male Atol, Malediven

22 juli 2023, 9 dagen


Maafushi, Malediven

22 juli 2023, 9 dagen


Zuid-Male Atol, Malediven


Snorkelen of duiken op de Malediven

Een zomervakantie op de Malediven is niet compleet zonder te snorkelen. Op de Malediven vind je meer dan 1190 atollen en koraaleilanden, je kijkt dus je ogen uit. Als je geluk hebt, wordt je tijdens een snorkeltripje al snel omringd door vele kleurrijke visjes en zelfs zeeschildpadden. Het geeft je het gevoel alsof je in een groot aquarium zwemt! Duiken kan natuurlijk ook niet ontbreken aan je vakantie. De Malediven is de ultieme bestemming hiervoor. Door het heldere water kun je het onderwaterleven heel goed zien. Spot jij de schildpadden, de zeldzame walvishaaien, pijlstaartroggen en adelaarsroggen?

Yoga en meditatie

De yoga retraites worden steeds populairder op de Malediven. Met het blauwe water, de gouden zonsondergangen en de witte zandstranden lijkt het de perfecte omgeving om even te ontsnappen aan de drukte. Mediteren doe je natuurlijk bij zonsopkomst en zonsondergang op het strand. Dit zorgt voor een ontspannende zomervakantie op de Malediven. Are you in?

Home > Zomervakantie Regio Noord > Malediven