Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Malta - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Malta - Regio Noord

Wil jij in de zomer op vakantie naar het prachtige Malta? Dat kunnen wij ons best voorstellen! Daarom hebben wij de beste vakantiedeals voor jou op een rijtje gezet. Door de prachtige eilanden, bijzonder mooie stranden en het helderblauw water moet je eens op deze vakantiebestemming geweest zijn. Zo heb je de bewoonde eilanden Malta, Comino, Gozo, het kleinste eilandje Manoel Island. Naast de paradijselijke stranden vind je op Malta ook een bijzondere cultuur en prachtige natuur. Ook geniet je in de maanden juli en augustus volop van het brandende zonnetje. Verblijf jij in een super luxe hotel op basis van all-inclusive of ga je toch voor een lekker goedkoop hotel... Op Malta heb je het allemaal! Wil jij ook zo een onvergetelijke zonvakantie? Bekijk dan snel de aanbiedingen op deze pagina!

De laatste aanbiedingen voor Malta

29 augustus 2023, 6 dagen


Bugibba, Malta

22 juli 2023, 6 dagen


Qawra, Malta

18 augustus 2023, 13 dagen


Sliema, Malta

22 juli 2023, 6 dagen


St. Julians, Malta


Malta heeft heel veel te bieden!

Op Malta geniet je maximaal van zon, zee en strand... Dat is duidelijk! De stranden zijn parelwit, het water heb je nog nooit eerder zo blauw gezien en de indrukwekkende kliffen maken het plaatje helemaal af. Wandel door de kleine steegjes in de gezellige dorpjes waar je geniet van de schattige huisjes en de knusse pleintjes. Met de oude tempels, de indrukwekkende forten en de hoofdstad Valletta op de unesco Werelderfgoedlijst heeft dit eiland ook genoeg aan cultuur en historie te bewonderen. 's Avonds duik je het nachtleven in op Malta... Je loopt de meest gezellige bars binnen en je gaat door tot in de laatste uurtjes!

Wat te doen op Gozo?

Naast het bekende eiland Malta is ook Gozo heel mooie en ook zeker populair. Op de bekende plek Victoria ga een stuk terug in de tijd. Veel bewoners heeft het eiland niet, in de zomer is het hier wel drukker door de vele toeristen. Een echte must see is de Blue Lagoon! In Victoria vind je de Citadel, loop langs de vestingmuur en bewonder het indrukwekkende uitzicht. Ook ga je naar de Basiliek van de Gezegende Maagd van Ta' Pinu, naar de St. George Basiliek en bewonder je het paradijs Wied Il-Ghasri. Ook mooie stranden en baaien zijn natuurlijk niet te missen op dit eiland... Ga bijvoorbeeld naar het San Blas Strand of de Baai van Xlendi. Last but not least is natuurlijk de perfecte duikplek Inland Sea. Vanuit een vissersbootje neem je een duik in het water en zwem je de 100 meter lange tunnel door!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Malta