Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Portugal - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Portugal - Regio Noord

Wil jij graag op zomervakantie naar het mooie Portugal? Dat kunnen wij begrijpen! Daarom hebben wij de beste vakantiedeals van Portugal voor jou op een rijtje gezet. Neem gerust de tijd en bekijk alle aanbiedingen op je gemak. Breng jij de maand juli en augustus door in een 5-sterrenhotel met all-inclusive verzorging? Of maak je er met je vrienden het beste van en houd je het wat goedkoper? In Portugal kan het gelukkig allemaal! De prachtige kustlijn van de Algarve, de bijzondere steden en de sprookjesachtige dorpen... Daar moet je eens in je leven geweest zijn! Valt jouw woonplaats onder regio noord? Check dan snel de zomervakantie aanbiedingen naar Portugal op deze pagina!

De laatste aanbiedingen voor Portugal

27 augustus 2024, 6 dagen


Leiria, Portugal

25 augustus 2024, 8 dagen


Praia da Rocha, Portugal

20 augustus 2024, 13 dagen


Albufeira, Portugal

22 augustus 2024, 8 dagen


Funchal, Portugal


Het beste van de Algarve

De 200 kilometer lange kustlijn aan de Algarve is een populair gedeelte van Portugal. De prachtige stranden, hoge kliffen en bijzondere rotsen maken deze plek de perfecte vakantiebestemming. Met zonsondergang ga je naar Praia da Marinha, hier geniet je van een wandeling langs de roodkoperen rotsen. Zeker niet te vergeten is het beroemde Albufeira... In het nieuwe gedeelde van Albufeira kun je natuurlijk samen met je vrienden heerlijk uitgaan. Je hebt hier ook prachtige stranden, bezoek bijvoorbeeld Praia da Coelha of Praia da Marinha en laat het relaxen maar beginnen. In het oude centrum vind je een leuke boulevard direct aan de zee. Op de drukke pleintjes schuif je aan op een terrasje en geniet je van de Portugese zon. Zwemmen met dolfijnen en een dag lang genieten van één en al waterplezier doe je bij Zoomarine. Heb je zin om wat cultuur en historie op te snuiven? Dan ga je naar Museu Municipal de Arqueologia!

Lissabon & Porto

Als je op vakantie bent in Portugal moet je natuurlijk wel de hoofdstad Lissabon bezoeken. De tweede stad van Portugal is natuurlijk Porto, ook een bezoekje aan deze stad wil je niet! Overal in Porto kom je Street Art tegen, de beschilderde tegels azulejos zie je ook veel voorbij komen en de toren Torre dos Clérigos is een belangrijk deel van de stad. Vergeet zeker niet bij de vele kerken naar binnen te lopen, want sommige zijn van binnen goud en dat wil je natuurlijk niet missen! In Lissabon pak je de gele Tram 28 die door de stad rijdt. Bewonder de oude verdedigingstoren Torre de Belém, bezoek de haven van Santo Amarano en het interessante museum Museu do Combatente!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Portugal