Sint Maarten - Zomervakantie Regio Noord

Vakanties Sint Maarten - Zomervakantie Regio Noord

Je hebt vast wel de wel-bekende filmpjes dat een vliegtuig achter het strand landt. Dat vindt plaats op Maho Beach! Durf jij de vliegtuigen te spotten in jouw zomervakantie? Altijd al gedroomd om een keertje te ziplinen? Bezoek dan Rainforest Adventures en geniet vanaf het hoogste punt van een waanzinnig uitzicht van het eiland! Sint Maarten is in twee delen gesplitst, zo heb je het Nederlandse en het Franse gedeelte. Je merkt naast de taal toch verschil tussen de twee delen! Wil jij allebei de delen ontdekken?Of zie jij jezelf al lopen in Philipsburg? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Sint Maarten

18 juli 2022, 9 dagen


Cay Hill, Sint Maarten

17 augustus 2022, 9 dagen


Maho Bay, Sint Maarten

10 augustus 2022, 16 dagen


Cay Hill, Sint Maarten

18 juli 2022, 9 dagen


Maho Bay, Sint Maarten


Het Franse deel

In het franse deel van Sint Maarten is er vooral verschil in het architectuur, zo worden de oude huizen ook ginger bread houses genoemd. Breng een bezoek aan Marigot (de hoofdstad van het franse deel) en loop rond op de markt waar je accessoires, kleding en lekker eten kan vinden! Grand Case wordt ook wel de culinary capital van de Caraïben genoemd, neem daar vooral een kijkje als je van lekker eten houd!

Het Nederlandse deel

Breng een bezoek aan één van deze vier stranden Maho Beach, Simpson Bay, Mullet Bay en Oriënt Bay. Maho Beach is het strand waar achter zich een vliegveld plaats vind. Wil je rustig kunnen zonnen? Dan zijn Simpson Bay en Mullet Bay perfect! Houdt je meer van een actieve vakantie? Hike dan naar Point Blanche en ga is picknicken! Kortom veel te zien en te ontdekken!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Sint Maarten