Sri Lanka - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Sri Lanka - Regio Noord

Altijd al je zomervakantie willen doorbrengen op het prachtige Sri Lanka? Dat snappen wij helemaal! Daarom hebben wij de beste deals in de maanden juli en augustus voor jou op een rijtje gezet. De goudgele zandstranden omringd door de Indische Oceaan, dat is Sri Lanka! Zie je het al voor je, met een cocktail in je hand en je favoriete boek genieten van het geruis van de zee? Op Sri Lanka heb je altijd de perfecte stranddag én vind je een en al Cultuur. Duik de prachtige natuur in en met een beetje geluk kom je nog wilde dieren tegen. In de Nationale Parken kom je gegarandeerd de mooiste dieren tegen zoals luipaarden, krokodillen, apen en bijzondere vogels. Wil jij een onvergetelijke zomervakantie op Sri Lanka? Twijfel dan niet en check de aanbiedingen snel!

De laatste aanbiedingen voor Sri Lanka

23 juli 2022, 9 dagen


Negombo, Sri Lanka

23 juli 2022, 9 dagen


Ahungalla, Sri Lanka

23 juli 2022, 14 dagen


Negombo, Sri Lanka

23 juli 2022, 9 dagen


Negombo, Sri Lanka


De mooiste stranden & prachtige natuur

Een prachtige dichte jungle en uitgestrekte zandstranden met palmbomen vind je natuurlijk op Sri Lanka! Ben jij gek op palmbomen? Bezoek dan het strand Tangalle in het zuiden van Sri Lanka. Het strand waar 's avonds veel te doen is, is Mirissa, en om helemaal te relaxen ga je naar Arugam Bay! Met de indrukwekkende natuur geloof je je ogen niet. De prachtige natuurparken en dichtbegroeide jungles laten jou het beste van Sri Lanka zien! Beleef Jungle Book in het echte leven bij Yala National Park, beklim de ruim 2000 meter hoge berg Adam’s Peak en ga olifanten, luipaarden en herten spotten in het Udawalawe National Park!

Hoofdstad Colombo

Colombo staat dan wel niet als de leukste stad van Sri Lanka bekend... Maar ook hier is heel veel te beleven. Bezoek het National Museum, bewonder het standbeeld bij de Independence Memorial Hall en geniet van de mooiste zonsondergang bij de Galle Face Green! Voor het beste uitzicht ga je naar Mount Lavina of aanschouw het mooie boeddhistische tempelcomplex genaamd 'Gangaramaya tempel'. Als Nederlander moet je natuurlijk langs gaan bij Old Dutch Hospital. In dit gebouw uit de koloniale tijdperk, kun je nu heerlijk genieten van een lekkere maaltijd!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Sri Lanka