Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Tunesië - Zomervakantie Regio Noord

Vakanties Tunesië - Zomervakantie Regio Noord

Heb jij jouw grote vakantie altijd al in Tunesië willen spenderen? Lees dan snel verder! Zie jij jezelf optimaal uitrusten in het noorden van Tunesië of kies je toch voor het lokale zuiden? In de toeristische gebieden kan je ook goed uit eten en zijn winkeltjes hier ook in overvloed te vinden! Het land biedt een mooie cultuur aan die je in je zomervakantie kunt ontdekken! Dus wil jij Tunesië bezoeken in de maanden juli en augustus? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Tunesië

18 augustus 2023, 15 dagen


Midoun, Tunesië

18 augustus 2023, 15 dagen


Midoun, Tunesië

18 augustus 2023, 15 dagen


Midoun, Tunesië

25 juli 2023, 8 dagen


Hammamet, Tunesië


Sousse

Sousse ligt vlakbij het strand en naast het vliegveld van Monastir. Breng een bezoek aan de Medina, waar je leuke souvenirs kan kopen en het historische centrum. Een soek bezoeken is onbreekbaar in een vakantie naar een Arabisch land! Een soek is een Arabische markt die meestal in de openlucht is. Je vindt er kruiden, kleding, tasjes, tegeltjes en van alles en nog wat. Het is ook de perfecte plek om souvenirs te kopen! Ben je langs alle marktjes en straatjes gegaan? Breng dan een bezoek aan het strand!

Port El Kantaoui

Port El Kantaoui is een klein havenplaatsje met helder water, mooie boten en terrassen met een uitzicht! Je kunt kiezen uit verschillende goede restaurantjes, geniet van al het lekkers wat Tunesië te bieden heeft! Wil je een dagje zwemmen? Bezoek waterpark Aqua Palace en ga lekker glijden van de glijbanen of een hapje eten! Stap eens in de Noddy Train en ga zo langs alle leuke stukjes van Tunesië!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Tunesië