Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Verenigde Staten - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Verenigde Staten - Regio Noord

Staat Verenigde Staten op jouw bucketlist voor de grote vakantie? Altijd al willen gokken in Las Vegas, Time Square willen bewonderen in New York City of wil je Mickey Mouse spotten bij Disney World in Orlando? Lees dan snel verder! Als je in de zomer naar de VS gaat, kun je het beste een auto huren waar je bijvoorbeeld langs de 1700 eilanden in "The Keys" kunt gaan. Zie jij jezelf juli en augustus al liggen aan het strand in Miami Beach of een wandeling maken met uitzicht op de Grand Canyon? Bekijk dan deze aanbiedingen en ontdek wat het grote Verenigde Staten te bieden heeft tijdens de zomervakantie (regio noord).

De laatste aanbiedingen voor Verenigde Staten

28 augustus 2023, 6 dagen


Las Vegas, Verenigde Staten

22 juli 2023, 13 dagen


New York City, Verenigde Staten

28 augustus 2023, 6 dagen


Las Vegas, Verenigde Staten


Wat te doen in Florida in de zomer?

Wat kun je allemaal in Florida, ook wel de 'Sunsine State' genoemd, doen? Breng een bezoek aan "The Keys" die uit ongeveer 1700 eilandjes bestaat die bijna allemaal verbonden zijn met elkaar door een brug. Sommige eilanden hebben een centrum en andere zijn niet eens bewoond, kortom veel te ontdekken. Het bekendste en grootste pretpark in Florida is Disney World. Dit pretpark bestaat maar liefst uit vier themaparken en twee waterparken! Altijd al de thuisbasis van NASA willen zien? Neem eens een kijkje bij het Kennedy Space Centre, waar iedere Amerikaanse ruimtevlucht sinds 1968 wordt gelanceerd!

Los Angeles

Aan de andere kant van de Verenigde Staten ligt Los Angeles, de twee na grootste stad in het land. Wat bij een bezoek aan Los Angeles hoort, is natuurlijk de welbekende Hollywood signs bekijken. Een andere must-do is een echte filmstudio bezoeken, denk aan Warner Bros waar je de acteurs in actie kan spotten. Hoe cool is dat? Een middag surfen mag natuurlijk niet ontbreken met jou bezoek aan Venice Beach! Er is genoeg te doen en te zien voor jong en oud! Kortom volop mogelijkheden voor een nooit meer te vergeten zomervakantie in de Verenigde Staten.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Verenigde Staten