Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Aruba - Zomervakantie Regio Zuid

Vakanties Aruba - Zomervakantie Regio Zuid

Wil jij een verre vakantie maken deze zomervakantie? Bekijk dan snel deze aanbiedingen naar het prachtige Aruba. Aruba ook wel bekend als One happy Island, is het vakantie eiland als je omringd wilt worden door parelwitte zandstranden, palmbomen en azuur blauw water. Zie jij jezelf al liggen op een van de vele stranden op het meest zonnige Caribische eiland? En heb jij niets te doen in de maanden juli en augustus? Dan ben jij op het juiste adres!

De laatste aanbiedingen voor Aruba

15 juli 2023, 9 dagen


Santa Cruz, Aruba

15 juli 2023, 9 dagen


Palm Beach, Aruba

15 juli 2023, 14 dagen


Santa Cruz, Aruba

15 juli 2023, 9 dagen


Palm Beach, Aruba


50 stranden

Aruba beschikt over maar liefst 50 stranden, zo is Palm Beach de bekendste. Palm Beach is maar liefst 3 kilometer lang en is daarom ook de langste. Hier kun je genieten van het prachtige weer, een lekker drankje doen of een van de vele watersporten beoefenen. Als je de bekende Dividivi boom wilt zien moet je naar Eagle Beach. Hier kun je echt even relaxen met een cocktail in je hand, puur vakantie gevoel.

Oranjestad

Oranjestad is de hoofdstad van het eiland Aruba. Wandel hier langs alle leuke winkeltjes en koop wat leuke souvenirs voor thuis. De leuke winkeltjes kun je vinden bij Royal Plaza Mall, de Main street of de kleine winkeltjes aan de kade. Een goed excuus om even lekker een middagje te shoppen. Loop ook zeker langs de haven en bewonder de mooiste boten en cruiseschepen. Drink tussen door nog even een lekker drankje en een lunch.

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Aruba