Cuba - Zomervakantie Regio Zuid

Vakanties Cuba - Zomervakantie Regio Zuid

Heb je de maanden juli en augustus niets te doen en zoek jij een vakantie? Lees dan snel verder. In het Caribisch gebied vind je het eiland Cuba met de hoofdstad Havana. Heb jij altijd al willen leven als een local in Cuba? Pak dan nu je kans! Kijk je ogen uit naar de mooie auto's, gekleurde huizen en prachtige stranden. Kortom een heerlijke vakantie! Dus valt jouw woonplaats onder regio zuid? En wil jij deze grote vakantie graag weg? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Cuba


Havana

Havana heeft maar liefst 2,13 miljoen inwoners en is de hoofdstad van Cuba. Een rondje rijden in een old timer is natuurlijk een must als je hier bent, of je de auto nou zelf bestuurd of achter in een taxi stapt, het hoort bij je verblijf. Een sigaar roken is ook bijna onmisbaar, daarom vind je hier ook meer sigarenwinkels dan terrasjes. Ook kun je hier je eigen sigaar maken, hoe gaaf is dat?

Stranden

Een heerlijk dagje strand? Wij geven je groot gelijk! Breng een bezoek aan Playa del Este in Havana, je heb hier maar liefst 8 stranden aan elkaar. Zo beoefen je gemakkelijk diverse watersporten, geniet je van het heerlijke weer of bestel je een lekker drankje in de beachbar. Geniet van het parelwitte strand, heldere water en een prachtige omgeving!

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Cuba