Curaçao - Zomervakantie Regio Zuid

Vakanties Curaçao - Zomervakantie Regio Zuid

Zoek jij nog een plek om de maanden juli en augustus door te brengen? Kom naar het prachtige Curaçao en kijk je ogen uit. Geniet hier van de prachtige witte zandstranden, blauwe water en het heerlijke weer. Een waar paradijs! Dus valt jouw woonplaats onder regio zuid? Wil jij de perfecte zomervakantie? En zie jij jezelf al liggen op een van de 37 stranden? Bekijk dan snel deze geweldige aanbiedingen voor een heerlijke zomervakantie waar je echt even nergens aan hoef te denken!

De laatste aanbiedingen voor Curaçao

26 augustus 2022, 9 dagen


Willemstad, Curaçao

23 juli 2022, 9 dagen


Mambo Beach, Curaçao

23 juli 2022, 13 dagen


Willemstad, Curaçao

26 augustus 2022, 9 dagen


Willemstad, Curaçao


Klein Curaçao

Wist je dat Curaçao uit twee eilanden bestaat? Ga mee met een boottocht en ontdek Klein Curaçao. Dit klein onbewoond eiland is maar 1,9 kilometer lang. Op dit eiland staat een prachtig roze vuurtoren, waar je even een kijkje van binnen kunt nemen. Waar Klein Curaçao nog meer bekend om staat is het heldere blauwe water. Doe je snorkelset aan en snorkelen maar. Wie weet spot jij wel een schildpad!

Willemstad

De hoofdstad van Curaçao is Willemstad. De stad staat onder andere bekend om de gekleurde huisjes en de pondjesbrug. Als je alle bekende puntjes af wilt gaan is het Koningin Wilhelminapark niet te missen, hier staan de welbekende 'Dushi' en 'Curaçao' letters. Wil je even tussen door ergens wat drinken aan het water? Ga dan naar Waterfortstraat en geniet van een heerlijke lunch, drankje en niet te vergeten het prachtige uitzicht!

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Curaçao