Cyprus - Zomervakantie Regio Zuid

Vakanties Cyprus - Zomervakantie Regio Zuid

Zoek jij nog een te leuke en mooie vakantie voor in de maanden juli en augustus? Lees dan snel verder! Het half Griekse, Half Turkse eiland Cyprus staat te wachten op jouw bezoek. Ontdek jij deze vakantie het Griekse, Turkse gedeelte of allebei? Relax lekker aan het prachtige strand of ontdek al het prachtige wat het eiland bied. Dus valt jouw woonplaats in de regio zuid? En wil jij graag op zomervakantie in de maanden juli en augustus? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Cyprus

23 augustus 2022, 6 dagen


Protaras, Cyprus

23 augustus 2022, 6 dagen


Protaras, Cyprus

20 augustus 2022, 15 dagen


Paphos, Cyprus

24 augustus 2022, 6 dagen


Paphos, Cyprus


Griekse gedeelte

In het zuiden van Cyprus vind je het Griekse deel, met maar liefst 839.000 inwoners. Bewonder de baden van Aphrodite, die overschaduwd word door vijgenbomen. Maak een prachtige wandeling rond het bad, in de omgeving of wandel naar het strand waar je gelijk het heldere water in kunt. Hoog in de bergen vind je een Orthodox klooster. Dit klooster ligt 1100 meter hoog in de bergen, dus de reis hier naartoe is het al waard. De ingang van dit klooster is omringd door mozaïek, dit zie je ook terug op de binnenplaats en de gangen. En de schat die ze hier bewaren is de icoon van de allergenadigste Heilige Maagd.

Turkse gedeelte

In het noorden vind je het Turkse deel, dit deel heeft 295.000 inwoners. In beide delen is Nicosia de hoofdstad, ook delen stad is gesplitst. Je betaal hier ook met de Turkse Lira en bewonder je de kleine winkeltjes en straatjes. Zo koop je gemakkelijk een leuk souvenir voor thuis. Wat perfect kan bij bazaar Bundabuliya, bij deze lokale markt vind je alles, kleding, groenten en fruit, maar ook de lekkerste thee.

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen