Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Indonesië - Zomervakantie Regio Zuid

Vakanties Indonesië - Zomervakantie Regio Zuid

Zoek jij een leuke vakantie voor in de maanden juli en augustus? En heb je altijd al naar het prachtige Bali gewild? Pak dan nu je kans! Bewonder het prachtige eiland met behulp van een scooter, rijd samen voor slechts 5 euro en zie de mooiste plekken. De tempels zijn ook zeker onmisbaar en echt even een bezoekje waard. Zie jij jezelf deze zomervakantie optimaal genieten van het prachtige eiland Bali? En valt jouw woonplaats onder regio zuid? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Indonesië

15 juli 2023, 10 dagen


Sanur, Indonesië

16 augustus 2023, 10 dagen


Nusa Dua, Indonesië

15 juli 2023, 15 dagen


Sanur, Indonesië

15 juli 2023, 10 dagen


Sanur, Indonesië


Wateractiviteiten

Breng een bezoek aan het leukste waterpark van Azië, Waterbom in Kuta. 3.8 hectare aan puur plezier, gezelligheid en waterpret. Bovendien geniet je hier van allerlei soorten maaltijden, zoals sushi, Mexicaanse of diverse Indonesische gerechten. Heb jij altijd al willen surfen? Pak dan nu je kans. Bali is perfect voor de beginnende en de ervaren surfers, dus surfen maar! Ook vind je in Bali talloze watervallen, prachtig om te bewonderen of in te zwemmen.

Tempels

De tempels in Bali zijn vrij wel onmisbaar en ook zeker een bezoek waard. Tirta Empul vind je in het centrum van het eiland. Deze tempel is 960 na christus gebouwd, hier gaan zowel toeristen als Pelgrims naar toe. De tempel is gebouwd op een waterbron, waardoor er veel verschillende visvijvers, baden en vijvers te vinden zijn. Pelgrims hebben de mogelijkheid om zich hier te wassen in de baden, die met ijskoud water gevuld zijn.

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Indonesië