Italië - Zomervakantie Regio Zuid

Vakanties Italië - Zomervakantie Regio Zuid

Zoek jij nog een leuke vakantie in de maanden juli en augustus? En wil jij in Europa blijven? Lees dan snel verder! Het prachtige Italië staat voor jou klaar, het land wat bekend staat om pasta en pizza. Bewonder alle prachtige steden, stranden en het lekkere weer. Bewonder jij deze vakantie alle bekende plekken of lig je lekker te luieren aan het strand? Dus valt jouw woonplaats in de regio zuid en zoek jij nog een plek om naar toe te gaan in de grote vakantie? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Italië

30 juli 2023, 6 dagen


Bologna, Italië

19 juli 2023, 6 dagen


Campofelice di Roccella, Italië


Rome

De hoofdstad van Italië is het welbekende Rome. Bezoek het prachtige Colosseum, dit amfitheater is gebouwd in het jaar 80 na christus en staat er nog steeds! Hier keken ooit 50.000 toeschouwers naar gladiatorengevechten. Ga hier met een gids naar binnen en kijk je ogen uit. Houd je van wandelingen maken? Dan ben je hier zeker op het juiste adres. Bezoek de prachtige stadstuin, Roseto di Roma Capitale. Maak een prachtige wandeling omringd door duizenden rozen, een waar paradijs. Als je even door wandelt kun je kijken door het geheime sleutelgat naar de Sint Pieter.

Sardinië

Naast het vasteland vind je een eiland, Sardinië. Hier gaan avontuur en rust hand in hand. Ga hiken naar de Gola di Gorropu, een van de diepste kloven van Europa. Geniet van het uitzicht, natuur en de wandeling. Liever wat rustiger aan doen? Kom naar Stintino La Pelosa Beach, een waar paradijs. Parelwitte stranden, helder water en pure rust. Echt even genieten met het gezin, vrienden of met je geliefde.

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Italië