Sint Maarten - Zomervakantie Regio Zuid

Vakanties Sint Maarten - Zomervakantie Regio Zuid

Wil jij even weg in de maanden juli en augustus en zoek jij nog een te leuke vakantiebestemming? Kom naar het prachtige Sint Maarten en kijk je ogen uit. Een van de bekendste plekken om vliegtuigen te spotten is toch wel op Maho Beach. Hier staat het vliegveld recht achter het strand, waardoor je de vliegtuigen van erg dichtbij kunt meemaken. Dus valt jouw woonplaats in regio zuid? En zie jij jezelf liggen op een van de prachtige stranden op Sint Maarten? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Sint Maarten

17 augustus 2022, 9 dagen


Cay Hill, Sint Maarten

17 augustus 2022, 9 dagen


Maho Bay, Sint Maarten

17 augustus 2022, 16 dagen


Cay Hill, Sint Maarten

17 augustus 2022, 9 dagen


Maho Bay, Sint Maarten


Philipsburg

Philipsburg is de hoofdstad van het Nederlandse gedeelte op Sint Maarten. Bewonder een van de oudste gebouwen op het eiland, het gerechtsgebouw. Het gebouw staat er al sinds 1793 en was oorspronkelijk het kantoor van John Philips. Liever een dagje strand? Gelukkig heeft Philipsburg een van de grootste stranden van Sint Maarten, Great Bay Beach. Dit strand heeft parel witte zandstranden, helder blauw water en echt een paradijs om te zijn.

Marigot

Marigot is de hoofdstad van het Franse gedeelte op het eiland. Het is echt even wat anders dan Philipsburg en daardoor krijg je hier een Frans gevoel. Exclusieve restaurants en winkels zitten hier op elke hoek. Breng ook zeker een bezoek aan Place Du Marché, hier wordt elke dag een Creoolse markt gehouden. Bij deze kleurrijke kraampjes haal je de leukste souvenirs voor thuis!

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Sint Maarten