Bulgarije

Vakantie naar Bulgarije

Goudgele stranden, boulevards en historie en cultuur in de Balkan

De goudgele zandstranden langs de kust van de Zwarte Zee maken Bulgarije een populaire bestemming voor een heerlijk zon, zee en strandvakantie. Vooral 'Sunny Beach' (Zonnestrand) is onder de jongeren erg populair. Dit is een Bulgaarse badplaats met veel uitgaansgelegenheden. Maar ook Albena, Varna, Nessebar en Burgas zijn mooie badplaatsen met gezellige boulevards.

De laatste aanbiedingen voor Bulgarije

1 juni 2021, 8 dagen


Sunny Beach, Bulgarije

7 september 2021, 8 dagen


Sunny Beach, Bulgarije

31 mei 2021, 15 dagen


Sunny Beach, Bulgarije

21 september 2021, 8 dagen


Sunny Beach, Bulgarije

De badplaatsen en boulevards in Bulgarije hebben veel leuke restaurants, disco's en barretjes, vergelijkbaar met de jongerenplaatsen in Spanje, maar dan met goedkoop eten en drinken. Vaak is dit een mix van de Turkse en Griekse keuken. Door de voordelige prijzen voor eten en drinken is een vakantie naar Bulgarije vaak een stuk goedkoper dan een vakantie naar een andere Europese bestemming. Daarnaast is het de moeite waard om te kijken naar een All-Inclusive aanbieding, omdat het prijsverschil tussen Logies en All-Inclusive vaak klein is.

Maar naast de goudgele zandstranden en het uitgaansleven in Bulgarije, heeft het land ook veel historie en cultuur. Bulgarije ligt in het hart van de Balkan en kent een rijke geschiedenis waarvan je nog sporen kunt vinden. Je kunt diverse historische monumenten bezoeken, zoals Nikopolis ad Istrum, Bukelon Fort, maar ook diverse kloosters en kerken. Een bezoekje aan Nessebar is zeker een aanrader. Dit is één van de oudste Europese steden die ongeveer 3000 jaar geleden is gesticht. De Bulgaarse stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Wil je een heerlijke relaxvakantie, dan heeft Bulgarije meer dan 1600 mineraalbronnen waar je helemaal tot rust komt.

Beste reistijd
De zomer is de beste tijd om te genieten van een heerlijke goedkope zonvakantie. De winters zijn koud, maar lenen zich daarom uitstekend voor een goedkope wintersportvakantie.

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen