↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Bulgarije

Bingo Bulgarije strand

8 dagen naar Bingo Bulgarije Appartementen 3-sterren in Bulgarije vanaf 199 euro* per persoon.

Regio: Bingoreizen Bulgarije
Stad: Bingoreizen Bulgarije

Wanneer vertrekken? 16 mei 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Bingo Appartementen - Bulgarije

Ga je dit jaar op vakantie naar Bulgarije? Laat je dan verrassen door Bingo Appartementen. De Bingo Formule is uniek: je weet van tevoren nooit waar je gaat verblijven. Wat je wel zeker weet is dat je ergens verblijft voor een lage prijs. Het kan dus maar zo zijn dat je spotgoedkoop in een hotel verblijft waar je buurvrouw uit het vliegtuig het dubbele voor heeft betaald.

Scherpe prijzen

Het grootste voordeel aan slapen in een van de Bingo Appartementen is dat je nooit te veel betaalt. Het verblijf is altijd op basis van logies, wat inhoudt dat er geen maaltijden bij zijn inbegrepen. Gelukkig is Bulgarije een erg goedkoop land: je kunt voor een paar euro al heerlijk eten in één van de vele badplaatsen.

Diverse bestemmingen

Waar je ook terecht komt met Bingo Appartementen, de zee en het strand zijn nooit ver weg. Wie weet word je deze zomer wel wakker bij Star Beach en kun je een mooi feestje vieren! Of misschien ga je wel een appartement huren in Nessebar. Je kunt er zeker van zijn dat de accommodaties aan de standaard faciliteiten voldoen: een frisse duik in het zwembad en een schone kamer zit er dus zeker altijd in.

Laat je in Bulgarije verrassen door de Bingo Appartementen formule: weet bij aankomst pas waar je slaapt!


Bingo Bulgarije strand
Bingo Bulgarije zee
Bingo Bulgarije Appartementen

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.