Cuba

Vakantie naar Cuba

Salsa, rum en oldtimers

Cuba, het land van de salsa, sigaren, rum en oldtimers. Maar ook zeker van de mooie witte zandstranden, de prachtige natuur en de inspirerende steden. Tijdens een trip naar de hoofdstad Havana leer je veel over de Cubaanse historie en de koloniale gebouwen. Vervolgens kom je weer helemaal tot rust in één van de badplaatsen, zoals Varadero, Holguín of Guardalavaca. Wij zoeken iedere dag naar de beste aanbiedingen, zodat jij goedkoop je vakantie in Cuba kunt vieren!

De laatste aanbiedingen voor Cuba

2 oktober 2021, 8 dagen


Havana, Cuba

20 mei 2021, 8 dagen


Varadero, Cuba

31 augustus 2021, 13 dagen


Varadero, Cuba

2 oktober 2021, 8 dagen


Varadero, Cuba

Cuba is een veelzijdig land in het Caribisch gebied. De Cubaanse cultuur vind je overal terug op het eiland. Denk vooral aan swingende muziek en dans. De salsa en de merengue worden gewoon op straat gedanst en dit geeft een bijzondere sfeer op het eiland. Om wat meer van de typische Cubaanse producten te zien, is het leuk om de traditionele sigarenfabriek in Trinidad te bezoeken en één van de vele suikerrietplantages, waarvan rum wordt gemaakt voor de bekende cocktails, zoals Mojito en Cuba Libre.

Verder ga je natuurlijk een dagje of twee dagen naar de hoofdstad Havana. Hier zijn nog veel oude gebouwen en veel oldtimers uit de jaren '50 en '60. Het is mogelijk om de stad zelf te verkennen in zo een oldtimer! Dit maakt de Cuba-ervaring natuurlijk helemaal compleet! En ondanks dat internet niet geweldig is, kun je toch even een fotootje doorsturen naar vrienden en familie thuis. Voor 1,50 CUC (ongeveer €1,50) kun je een uur lang internetten. Z'n kaart kun je bij alle grote hotels kopen.

Wil je Cuba gezien hebben zoals het altijd is geweest, boek dan NU een vakantie naar Cuba, want voor je het weet wordt het er westers en zie je de authentieke oldtimers niet meer rondrijden!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!