↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Cuba

9 dagen naar Grand Memories Varadero 5-sterren in Cuba vanaf 638 euro* per persoon.

Regio: Matanzas
Stad: Varadero

Wanneer vertrekken? 8 december 2018
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: All-Inclusive
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbieding
Grand Memories Varadero - Cuba

Ben je van plan om het prachtige Cuba te gaan ontdekken? Verblijf dan in het sfeervolle Grand Memories Varadero, een groot doch gezellig complex. Het hotel is gelegen in de populaire badplaats Varadero, dat bekend staat om haar 20 kilometer kustlijn met zandstrand. Het grote voordeel van Grand Memories Varadero is dat het hotel direct aan dit strand gelegen is. Ideaal!

Kinderen én adults only

Een ander voordeel is dat het complex in twee delen is verdeeld: een deel waar gezinnen met kinderen terecht kunnen en een gedeelte waar alleen volwassenen verblijven, ook wel 18+ Sanctuary genoemd. Grand Memories Varadero beschikt over meer dan 1.100 kamers hoewel je daar niets van merkt wanneer je over het resort loopt. De sfeer is er ontspannen en je kunt er van alles beleven.

Bijzondere bestemming

Je verblijft bij dit hotel op basis van All-Inclusive en er zijn maar liefst zeven restaurants te vinden op het resort. Op zoek naar wat actieve ontspanning? Dat kan natuurlijk! Kom lekker windsurfen, sla een balletje op de tennisbaan of doe mee met een potje basketbal. Daarna kun je heerlijk bijkomen in één van de jacuzzi’s.

Maak de mooiste herinneringen op Cuba bij Grand Memories Varadero, een groot gezellig complex aan zee.


Grand Memories Varadero zwembad
Grand Memories Varadero strand
Grand Memories Varadero Cuba zwembad

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie ten alle tijden up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.