Egypte

Vakantie naar Egypte

Het hele jaar door zon en veel goedkope All-Inclusive resorts

Wil je écht goedkoop op vakantie en wil je waar voor je geld? Dan is Egypte de ideale vakantiebestemming. In Egypte zijn er namelijk talloze 4- en 5-sterrenhotels, vaak met All-Inclusive verzorging en heel voordelig. Het zal regelmatig voorkomen dat je voor de luxe die je krijgt de helft minder betaalt dan dat je in Europese bestemmingen zou betalen.

De laatste aanbiedingen voor Egypte

3 februari 2022, 6 dagen


Hurghada, Egypte

3 februari 2022, 6 dagen


Hurghada, Egypte

28 september 2021, 15 dagen


Nijlcruise, Egypte

3 februari 2022, 6 dagen


Hurghada, Egypte

Een heerlijke vakantie voor de zomer of als winterzonbestemming. Egypte heeft namelijk het hele jaar door zon, met hete zomers en milde winters. En naast dat het land je een heerlijke zonvakantie biedt, valt er ook genoeg te ontdekken over de oude culturen. Zo kun je naar de hoofdstad Caïro in het noorden van het land waar je onder andere een bezoek kunt brengen aan het Egyptisch Museum met vele Egyptische oudheden. Daarnaast is een bezoek aan de bekendste piramiden van Egypte een aanrader, de Piramiden van Gizeh. Dit zijn drie grote piramiden en een aantal kleinere. Aan de oostzijde bevindt zich de Sfinx van Gizeh, het grootste beeld van een sfinx ter wereld.

Ook voor de sportievelingen onder ons is het in Egypte goed vertoeven. Er zijn namelijk (vooral bij de Rode Zee) talloze mogelijkheden om te duiken, snorkelen of andere watersporten te beoefenen. Egypte staat bekend als één van de mooiste én betaalbare duikplekken ter wereld. Voor zo’n 350 euro heb je 4 dagen cursus en haal je je PADI. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om één dag te gaan duiken.

Beste reistijd
De beste reistijd voor een vakantie naar Egypte verschilt per persoon. Het hele jaar door is het er goed vertoeven. In de zomer kan het echter heel heet worden, vooral in Zuid-Egypte. Ga je naar Noord-Egypte is de beste tijd april, mei, september en oktober. Ga je naar het Zuiden kun je het beste in december tot en met februari gaan.

Visum
Voor een vakantie naar Egypte heb je een visum nodig. Je koopt deze bij aankomst op de luchthaven. Zorg ervoor dat je paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is na je verblijf in Egypte.

Vaccinatie
Er zijn geen verplichte vaccinaties wanneer je op vakantie gaat naar Egypte (mits je 7 dagen voor aankomst niet in een gele koorts land bent geweest). Aangeraden wordt echter vaccinatie tegen DTP en Hepatitis A. Vraag voor de zekerheid altijd om advies bij je dokter of bij de GGD.

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen