5-sterren Egypte

Travis header

Titanic Palace Hotel

2 december 2021
6 dagen
Rode Zee, Egypte
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Titanic Palace Hotel

2 december 2021
6 dagen
Rode Zee, Egypte
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Titanic Palace & Aqua Park - Egypte

Bij Titanic Palace & Aqua Park verblijf je zorgeloos op een van de gaafste resorts. Het hotel heeft een mega-zwembad en is voorzien van een groot aquapark! Zo kan het hele gezin genieten van alle faciliteiten en voornamelijk van de warme zon. 

All-inclusive

Aangezien je all-inclusive verblijft, kun je de gehele dag gebruik maken van alle eet- en drinkfaciliteiten op het resort. 's Ochtends staat er een riant ontbijtbuffet voor je klaar, 's middags een lunch en 's avonds staat er vaak een buffet met BBQ klaar met verschillende verse soorten vlees en vis. Ben je de buffetten even zat? Het hotel heeft ook 4 à-la-carterestaurants waar je een reservering kunt maken. Bij de bars op het resort kun je de hele dag lekker (non)alcoholische drankjes nuttigen. Heerlijk om een verfrissend drankje te halen tijdens een warme dag in de zon!

Aqua Park

In de tuin van het resort vind je meerdere zwembaden, waarvan één voor de koudere periodes verwarmd wordt. Er is een kinderbad voor de kleinere vakantiegangers aanwezig. Voor de echte waterratten is er een aquapark met meerdere glijbanen én een golfslagbad. Laat maar komen die golven! Aan het zwembad en op het strand kun je vrij gebruik maken van de ligbedden en parasols. Er is voor alle hotelgasten een handdoekenservice aanwezig, zo heb je elke dag een schone en droge handdoek.

 

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Titanic Palace Hotel is te boeken bij:

Interessant voor jou

9 december 2021, 6 dagen
All-Inclusive

3 juni 2021, 15 dagen
Logies en ontbijt

9 december 2021, 6 dagen
All-Inclusive

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!