Griekenland

Vakantie naar Griekenland

Standen, cultuur en terrasjes

Wil je goedkoop op vakantie en 100 procent zongarantie? Dan is Griekenland jouw bestemming! Griekenland is altijd al één van de meest populaire bestemmingen geweest voor toeristen uit Nederland. En de laatste jaren is het alleen maar goedkoper geworden.

Griekenland is een van de meest veelzijdige vakantiebestemmingen. Ben je op zoek naar historie en cultuur? Romantisch eten op een terrasje aan de zee? Of zonnebaden op mooie standen in één van de duizenden prachtige baaien? In Griekenland vind je het allemaal.

De laatste aanbiedingen voor Griekenland

20 april 2020, 7 dagen


Gouvia, Griekenland

1 april 2020, 8 dagen


Chersonissos, Griekenland

8 mei 2020, 15 dagen


Koutouloufari, Griekenland

5 mei 2020, 8 dagen


Rethymnon, Griekenland

De bekendste van alle bezienswaardigheden in Griekeland is Akropolis in Athene. Als je Athene bezoekt, mag je dit niet overslaan. De Akropolis is een tafelberg van 156 meter hoog met een aantal oude gebouwen waarvan het Parthenon, de tempel voor Parthenos, de beschermgodin van de stad, het meest bekende gebouw is. Tip: Ga naar Akropolis met volle maan! Alle bouwwerken zijn dan verlicht en dit zorgt van een prachtig en romantisch uitzicht. En de entree is dan zelfs gratis! Een aanrader!

Zit je liever op het strand? Misschien is Kreta dan iets meer voor je. Kreta is één van de meestbezochte eilanden in Griekenland, met haar prachtige standen, leuke restaurantjes en vele uitgaansgelegenheden. Een aanrader is het bountystrand Vai beach. Andere bekende eilanden zijn Corfu, Rhodos, Kos en Zakynthos.

TravelHunter bestaat 5 jaar 🎉 & dat vieren wij met jou!

Win jij 1 van de 5 mooie prijzen, zoals een reischeque t.w.v. 400 euro?

Doe mee en maak kans!  Bekijk alle prijzen

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door:

TUI
time to momo