↩ Bekijk alle bestemmingen
Bingo Kos Appartementen - Strand

Goedkoopste vakantie ► €199 p.p.

14 april 2019, 8 dagen
Direct boekenBekijk aanbieding
Griekenland all-inclusive aanbieding

All-Inclusive ► €266 p.p.

20 mei 2019, 6 dagen
Direct boekenBekijk aanbieding
Valsami Rhodos Griekenland bar

Twee weken+ ► €294 p.p.

8 mei 2019, 15 dagen
Direct boekenBekijk aanbieding
Pefki Deluxe Residences

5-sterren ► €249 p.p.

20 mei 2019, 6 dagen
Direct boekenBekijk aanbieding

Vakantie naar Griekenland

Standen, cultuur en terrasjes

Wil je goedkoop op vakantie en 100 procent zongarantie? Dan is Griekenland jouw bestemming! Griekenland is altijd al één van de meest populaire bestemmingen geweest voor toeristen uit Nederland. En de laatste jaren is het alleen maar goedkoper geworden.

Griekenland is een van de meest veelzijdige vakantiebestemmingen. Ben je op zoek naar historie en cultuur? Romantisch eten op een terrasje aan de zee? Of zonnebaden op mooie standen in één van de duizenden prachtige baaien? In Griekenland vind je het allemaal.

De bekendste van alle bezienswaardigheden in Griekeland is Akropolis in Athene. Als je Athene bezoekt, mag je dit niet overslaan. De Akropolis is een tafelberg van 156 meter hoog met een aantal oude gebouwen waarvan het Parthenon, de tempel voor Parthenos, de beschermgodin van de stad, het meest bekende gebouw is. Tip: Ga naar Akropolis met volle maan! Alle bouwwerken zijn dan verlicht en dit zorgt van een prachtig en romantisch uitzicht. En de entree is dan zelfs gratis! Een aanrader!

Zit je liever op het strand? Misschien is Kreta dan iets meer voor je. Kreta is één van de meestbezochte eilanden in Griekenland, met haar prachtige standen, leuke restaurantjes en vele uitgaansgelegenheden. Een aanrader is het bountystrand Vai beach. Andere bekende eilanden zijn Corfu, Rhodos, Kos en Zakynthos.