Griekenland

Vakantie naar Griekenland

Standen, cultuur en terrasjes

Wil je goedkoop op vakantie en 100 procent zongarantie? Dan is Griekenland jouw bestemming! Griekenland is altijd al één van de meest populaire bestemmingen geweest voor toeristen uit Nederland. En de laatste jaren is het alleen maar goedkoper geworden.

Griekenland is een van de meest veelzijdige vakantiebestemmingen. Ben je op zoek naar historie en cultuur? Romantisch eten op een terrasje aan de zee? Of zonnebaden op mooie standen in één van de duizenden prachtige baaien? In Griekenland vind je het allemaal.

De laatste aanbiedingen voor Griekenland

26 april 2021, 8 dagen


Athene, Griekenland

30 september 2021, 6 dagen


Pefkochori, Griekenland

18 mei 2021, 15 dagen


Molyvos, Griekenland

25 maart 2021, 8 dagen


Athene, Griekenland

De bekendste van alle bezienswaardigheden in Griekeland is Akropolis in Athene. Als je Athene bezoekt, mag je dit niet overslaan. De Akropolis is een tafelberg van 156 meter hoog met een aantal oude gebouwen waarvan het Parthenon, de tempel voor Parthenos, de beschermgodin van de stad, het meest bekende gebouw is. Tip: Ga naar Akropolis met volle maan! Alle bouwwerken zijn dan verlicht en dit zorgt van een prachtig en romantisch uitzicht. En de entree is dan zelfs gratis! Een aanrader!

Zit je liever op het strand? Misschien is Kreta dan iets meer voor je. Kreta is één van de meestbezochte eilanden in Griekenland, met haar prachtige standen, leuke restaurantjes en vele uitgaansgelegenheden. Een aanrader is het bountystrand Vai beach. Andere bekende eilanden zijn Corfu, Rhodos, Kos en Zakynthos.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel