↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Griekenland

Uitzicht strand op Kreta

8 dagen naar Bingo Kreta Appartementen in Griekenland vanaf 179 euro* per persoon.

Regio: Kreta
Stad: Bingoreizen Kreta

Wanneer vertrekken? 28 augustus 2018
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbieding
Bingo Kreta Appartementen – Griekenland

Ben je toe aan een ontspannen zonvakantie maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Boek dan een vakantie via Bingo Kreta Appartementen, via de Bingoformule. Deze formule houdt in dat je pas op de plek van bestemming weet waar je gaat verblijven waarvoor je minder betaalt dan wanneer je direct een hotel uitzoekt. Het kan dus maar zo zijn dat je op een luxe accommodatie mag verblijven voor een veel lagere prijs!

Hoe werkt de formule?

De Bingoformule komt zowel jou als de aanbieder tegemoet. Grote hotels en appartementencomplexen willen vaak niet dat hun naam hangt aan dikke deals en prijsknallers. Dit willen ze niet omdat men dan wellicht gaat denken dat de prijs evenredig staat aan de kwaliteit. In veel gevallen blijven deze kamers dus leeg, wat erg zonde is. Zij werken samen met Bingo om alsnog de kamers te kunnen verhuren, maar dan onder de naam van Bingo en voor een lagere prijs.

Wat mag je verwachten?

Eén ding wat je zeker weet is dat je altijd ergens terecht komt waarvan de accommodatie drie of meer sterren heeft. Je verblijft altijd standaard op basis van logies. Bij de meeste hotels kun je ter plekke ontbijt (en in sommige gevallen halfpension of All-Inclusive) bijboeken. De accommodaties van Bingo Kreta Appartementen liggen verspreid over het hele eiland; je weet pas op bij aankomst waar je gaat verblijven. Laat je verrassen en boek vandaag nog een vakantie via Bingo Kreta Appartementen.

Goedkoop op vakantie naar Kreta? Boek dan deze goedkope Bingo reis: je weet pas op bestemming waar je slaapt, maar je betaalt een stuk minder dan normaal. Genieten maar!*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie ten alle tijden up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.