Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle aanbiedingen > Griekenland > Goedkoop naar Griekenland

Goedkoop naar Griekenland

Travis header
219,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Corendon

Golden Valentin

17 april 2024
8 dagen
Kreta, Griekenland
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Golden Valentin

17 april 2024
8 dagen
Kreta, Griekenland
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Golden Valentin - Kreta

Het hele jaar heb jij hard gewerkt voor deze paar dagen richting de zon. Dan verdien jij het perfecte plekje om tot rust te komen, maar waar je ook een beetje kan genieten van de drukte om je heen. De 3-sterrenappartementen van Golden Valentin op het Griekse eiland Kreta zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Bruisende Cherso

Tijdens je vakantie bij Golden Valentin heb je waarschijnlijk ook zin om lekker het eiland te verkennen en tussendoor even te genieten van een cocktailtje. De terrasjes in het bruisende Chersonissos liggen om de hoek, dus jij kan hier zo plaatsnemen. Van de drukte en de stap-vakantiegangers heb je echter geen last, bij het appartementencomplex kun je volledig tot rust komen aan het zwembad. 

Verfrissende duik

Een verfrissende duik neem je in het grote zwembad bij het appartementencomplex Golden Valentin. Wil jij meer waterpret dan kun je naar het waterpark Acqua Plus. Dit waterpark ligt op ongeveer 5 kilometer afstand dus met de taxi ben je er zo! Er zijn zoveel glijbanen dat je waarschijnlijk niet eens kunt kiezen van welke je als eerste af gaat. Een leuk uitje voor jong en oud!

Relevante pagina's voor jou:
Kreta vakantieGriekenland vakantie

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Golden Valentin is te boeken bij:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Griekenland > Goedkoop naar Griekenland