Malediven

Vakantie naar de Malediven

In één woord: Paradise!

De Malediven zijn práchtig en oh zo romantisch! Een eigen huisje op het strand met uitzicht op de zee of zelfs een huisje op de zee, waar je alleen een trapje af hoeft om een duik te nemen. Dat wil toch iedereen wel eens meemaken?

De Malediven is een ideale vakantiebestemming voor een romantische honeymoon! De prijzen liggen wat hoger dan de gemiddelde zonvakantie, maar doordat wij actief zoeken naar de goedkoopste aanbiedingen, wordt het heel betaalbaar!

De laatste aanbiedingen voor Malediven

11 september 2021, 9 dagen


Hanimaadhoo, Malediven

11 september 2021, 9 dagen


Biyaadhoo, Malediven

6 september 2021, 15 dagen


Noord-Ari Atol, Malediven

11 september 2021, 9 dagen


Male, Malediven

Een vakantie naar de Malediven is vooral gericht op luxe, romantiek en relaxen. De Malediven (ook wel Maldiven) is een eilandengroep met bijna 1200 koraaleilanden! Hiervan zijn er slechts 200 bewoond. Ongeveer 75 eilanden worden gebruikt voor toeristen. Op deze eilanden vind je veel luxe resorts en duikscholen. De eilandengroep ligt ten zuidwesten van India en Sri Lanka en vanwege de vele koraaleilanden is het een ideale vakantiebestemming voor zonaanbidders en duikers. De hoofdstad van de eilandengroep is Malé en hier ligt de luchthaven vlakbij. Vanaf hier word je met de boot of zelfs met een watervliegtuigje gebracht naar je bestemming. Alleen dat is al een leuke ervaring! ;)

Op de eilanden groeien vele exotische planten, zoals kokospalmen, bananenplanten en bamboe. Maar als je op vakantie gaat naar de Malediven moet je zeker ook gaan duiken of snorkelen, want niet alleen de eilanden zijn prachtig, maar ook de onderwaterwereld is adembenemend mooi. Vissen in de gekste kleuren, schildpadden, maar ook dolfijnen, witte haaien en walvissen kun je er tegenkomen!

Al met al, een heerlijke luxe zonvakantie en ideale vakantiebestemming voor een romantische huwelijksreis! Wil je op een specifieke datum vertrekken en staat deze niet bij onze aanbiedingen, laat het ons weten via het contactformulier, wij zoeken graag voor je naar de goedkoopste vakantie in de periode dat jij wilt gaan! Dit is geheel gratis en meestal krijg je binnen enkele uren al antwoord.

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen