Mauritius

Vakantie naar Mauritius

Prachtige stranden en duikbestemming

Mauritius, een eiland in de Indische Oceaan, een eiland met prachtige stranden, een eiland waar je zeker een keer geweest moet zijn! De bestemming is ideaal als je van duiken en/of snorkelen houdt, maar ook als je van gevarieerd landschap en witte zandstranden houdt.

Waarschijnlijk denk je dat dit een bestemming is die niet te betalen is, maar dit zal je verbazen! Doordat wij continue jagen op de beste aanbiedingen naar Mauritius, zien wij direct wanneer een aanbieder met zijn prijzen stunt. Als jij deze pagina in de gaten houdt, zul je altijd op de hoogte zijn van de goedkoopste aanbiedingen die er op dit moment te boeken zijn.

De laatste aanbiedingen voor Mauritius

1 juli 2021, 10 dagen


Trou Aux Biches, Mauritius

1 juli 2021, 10 dagen


Trou Aux Biches, Mauritius

1 juli 2021, 13 dagen


Trou Aux Biches, Mauritius

1 juli 2021, 10 dagen


Grand Gaube, Mauritius

Mauritius is een vulkanisch eiland dat zich uitstekend leent voor een luxe zonvakantie. Het ligt in de Indische Oceaan, ten oosten van Madagaskar en heeft een heerlijk tropisch klimaat en prachtige witte stranden. Er zijn vele luxe hotels en resorts waar je kunt verblijven en helemaal tot rust kunt komen, en diverse plekken waar je de indrukwekkende onderwaterwereld kunt ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar de badplaats Troux-aux-Biches, waar vele scheepswrakken vlak voor de kust liggen of ontdek de mooie vissen die je in alle kleuren van de regenboog tegenkomt bij de kust van Peyerbere Beach of Blue Bay.

Als je de luxe strandvakantie op Mauritius wilt combineren met uitstapjes naar de bijzondere natuur, kun je naar één van de vele nationale parken gaan, zoals Casela Nature Park, waar je honderden soorten vogels en andere dieren kunt bekijken of naar één van de meest bijzondere plekken op het eiland, het Black River Gorges National Park. Hier kun je het natuurverschijnsel "Seven Coloured Earths" bewonderen. Door vulkanische uitbarstingen hebben deze duinen ieder een eigen kleur, dat afhankelijk van de stand van de zon kan veranderen gedurende de dag.

Beste reistijd
Door het tropische klimaat op Mauritius kun je hier het hele jaar door terecht voor een heerlijke zonvakantie, maar de beste periode om naar Mauritius op vakantie te gaan is tussen oktober en januari. Daarna loopt de kans op neerslag op en in de wintermaanden kan het wat koeler zijn, maar nog steeds heerlijk. Denk aan zo'n 20 tot 25 graden.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!