Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

5-sterren Mauritius

Travis header

Salt of Palmar

8 juni 2023
8 dagen
Mauritius, Mauritius
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Salt of Palmar

8 juni 2023
8 dagen
Mauritius, Mauritius
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

SALT of Palmar - Mauritius

SALT of Palmar is een 5-sterrenhotel dat aan de prachtige oostkust van Mauritius ligt. Dit hotel heeft een perzikachtige kleur aan de buitenkant en dat brengt je gelijk in de vrolijke, maar tegelijkertijd relaxte sfeer van dit eiland. Mauritius staat namelijk bekend om de gezelligheid en de luxe die het eiland uitstraalt. Het hotel beschikt over een zoutwaterzwembad. Je geniet bij dit zwembad van comfort dankzij de aanwezige ligbedden, parasols en handdoeken. 

Mauritius ontdekken

Wil je naast een relaxte vakantie ook het eiland ontdekken? Het hotel biedt tegen betaling verschillende mogelijkheden voor excursies aan. Kies jij voor de glasbodemboot om de onderwaterwereld van Mauritius mee te ontdekken of bezoek je de botanische tuin van het eiland? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je snorkel te pakken en zelf een duik in de aangelegen zee te maken, want dat is natuurlijk net zo avontuurlijk. 

Eco hotel

SALT of Palmar is een eco hotel dat als motto heeft om het lokale leven te beschermen en te koesteren. Je begint je dag hier aan het zoutwaterzwembad of aan de direct gelegen zee met een voor jou gemaakte smoothiebowl. Dit hotel werkt alleen samen met lokale leveranciers van het eiland en zorgt ervoor dat er geen eten verspild wordt. Op je kamer vind je herbruikbare aluminium flessen die je kunt vullen bij een van de waterpunten van het hotel. 

 


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Salt of Palmar is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Mauritius > 5-sterren Mauritius