Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle aanbiedingen > Noord-Macedonië > Twee weken Noord-Macedonië

Twee weken Noord-Macedonië

Travis header
570,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Mizo

26 augustus 2024
13 dagen
Meer van Ohrid, Noord-Macedonië
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Mizo

26 augustus 2024
13 dagen
Meer van Ohrid, Noord-Macedonië
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Mizo - Noord-Macedonië

Met uitzicht op de St. Jovan Kaneo kerk ligt hotel Mizo op een ideale plek om cultuur te snuiven en dit af te wisselen met een frisse duik in het zwembad of de zee. Speel een potje volleybal en geniet daarna van de zon op het zonneterras of ga er juist op uit. ’s Avonds kan er gegeten worden in het à-la-carterestaurant of je kunt zelf koken in het appartement. Bij Mizo in Noord-Macedonië kan het allemaal!

Omgeving

Het historisch centrum van Ohrid ligt ongeveer 1400 meter bij Mizo vandaan. Hier kun je een kijkje nemen bij het antiek theater van Ohrid dat opgenomen is in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ook kun je hier genieten van een hapje en een drankje. Verder ligt Mizo aan het Meer van Ohrid en aan het strand. De rustige ligging zorgt voor een heerlijke vakantie met prachtig uitzicht.

Hotelkamers en appartementen

Mizo heeft zowel hotelkamers als appartementen. Je kunt kiezen voor een kamer met uitzicht op het meer, of een kamer aan het zwembad. De appartementen zijn voorzien van een balkon of terras. Het uitzicht van de appartementen kan variëren van zwembadzijde tot meerzicht of tuinzijde. Verder zijn alle kamers en appartementen voorzien van gratis wifi en airco én Mizo is over het algemeen ook nog eens heel voordelig te boeken.

Relevante pagina's voor jou:
Noord-Macedonië vakantie

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Mizo is te boeken bij:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Noord-Macedonië > Twee weken Noord-Macedonië