5-sterren Portugal

Travis header

Oura View Beach Club

22 januari 2023
6 dagen
Algarve, Portugal
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Oura View Beach Club

22 januari 2023
6 dagen
Algarve, Portugal
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Oura View Beach Club - Algarve

Een luxe accommodatie waarbij je geniet van een zorgeloze vakantie in het zuiden van Portugal. Oura View Beach Club zal jou deze welverdiende vakantie bezorgen! Dit 5-sterrenhotel ligt op slechts 50 meter afstand van het fijne zandstrand en de Atlantische Oceaan. Maak een wandeling tussen de palmen van de tuinen van het hotel of doe een mooi kleurtje op aan het water van het zwembad. Er is van alles te beleven aan de afwisselende Algarve en je verveelt je geen moment tijdens jouw vakantie naar dit mooie stukje Portugal. 

Luxe 5-sterrenhotel aan het strand

De perfecte ligging zorgen samen met de fijne faciliteiten voor een zorgeloze vakantie. Neem een duik in het verkoelende water van het zwembad tussen de palmbomen terwijl je uit kijkt over het strand en de helderblauwe oceaan. Hier kun je optimaal genieten van het schitterende weer van de Algarve, waar de zon bijna altijd schijnt. Fit blijven tijdens je vakantie? Maak dan gebruik van de fitnessfaciliteiten of trek een aantal baantjes in het binnenbad van Oura View Beach Club. 

Ontdek de Algarve

Vanuit Oura View Beach Club kun je de mooie omgeving leren kennen. In de nabije omgeving van het hotel zijn diverse winkels en een supermarkt te vinden. Maak een mooie wandeling langs de karakteristieke kustlijn van de Algarve en maak kennis met het bruisende Albufeira. Het hart van deze herkenbare stad ligt op slechts 2 kilometer afstand en kent talloze winkels, restaurants en gezellige terrasjes. 

Tips van Travis:
ABC-eilanden >Zakynthos >Corfu >Canarische Eilanden >Mallorca >Portugal >Samos >Turkije >Italië >
Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >Brussel >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Oura View Beach Club is te boeken bij:

Bekijk meer Portugal vakanties

Interessant voor jou

8 januari 2023, 6 dagen
All-Inclusive

14 december 2022, 13 dagen
Logies

5 februari 2023, 6 dagen
Logies

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Portugal > 5-sterren Portugal