Twee weken Portugal

Travis header

Clube Albufeira Garden Village

4 maart 2023
13 dagen
Algarve, Portugal
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Clube Albufeira Garden Village

4 maart 2023
13 dagen
Algarve, Portugal
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Clube Albufeira Garden Village - Portugal

Ben je wel eens in het bruisende Albufeira geweest? Zo niet, dan wordt dat hoog tijd. Ben je wel eens eerder geweest, dan weet je dat er een heerlijke vakantie te wachten staat! Kom relaxen bij het appartementencomplex Clube Albufeira Garden Village. Dit complex beschikt over vier sterren en ligt net buiten het drukke gedeelte. Hoewel je dicht bij een leuke badplaats zit heb je hier het gevoel dat je écht tot rust kunt komen. Clube Albufeira Garden Village is gelegen in een mooie groene tuin.

Fraaie appartementen

Een verblijf bij Clube Albufeira Garden Village staat garant aan een kwalitatief verblijf. Kies een standaard-, een superior- of een voordeelappartement. Maak gebruik van de grote appartementen met een aantal fijne faciliteiten: televisie, kluisje, elektrische kookplaat, koffiezetapparaat, badkamer met bad, balkon met zitje en meer.

Genoeg te doen

Je hoeft het complex niet eens af om je te vermaken. Neem een frisse duik in het lekkere water van een van de vier zwembaden en geniet van de groene natuur. Ook is er buiten een whirlpool om heerlijk te ontspannen. Wil je er toch even tussenuit? Ga dan met de pendelbus naar het gezellige Albufeira om een hapje te eten of uit te gaan.

Bij het voordelige Clube Albufeira Garden Village kom je niets te kort: boek vandaag nog een heerlijke vakantie naar dit complex in Portugal.


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Clube Albufeira Garden Village is te boeken bij:


Bekijk meer Algarve vakanties >

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Portugal > Twee weken Portugal