5-sterren Marokko
Herfstvakantie Regio Zuid

Travis header

TUI BLUE RIU Tikida Garden

14 oktober 2023
6 dagen
Centraal Marokko, Marokko
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

TUI BLUE RIU Tikida Garden

14 oktober 2023
6 dagen
Centraal Marokko, Marokko
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

TUI BLUE RIU Tikida Garden - Marokko

TUI BLUE RIU Tikida Garden is een volledig gerenoveerd 4-sterrenresort op slechts 9 kilometer van de stad Marrakech en zich net buiten de drukte bevindt. Deze stad is zeker een bezoekje waard! Met een palmbomenbos als tuin en een hammam met jacuzzi is het hier gewoonweg genieten, terwijl je de gehele dag door  de lekkerste maaltijden, snacks en drankjes kunt kiezen. TUI BLUE RIU Tikida Garden organiseert diverse gala en thema avonden. 

All-inclusive

Lekker genieten met z'n tweeën aan het zwembad, zonder kinderen om je heen. TUI BLUE RIU Tikida Garden is een adults only hotel en dus vind je hier pure rust. Schuif aan bij een heerlijk ontbijt voor een goed begin van de dag en bespreek wat jullie die dag gaan doen, lekker genieten op het resort of de prachtige omgeving ontdekken? Bovendien vermaak je je gemakkelijk bij het resort, een potje minigolf of lekker sporten in de fitness. Sluit je dag af bij een van de twee buffetrestaurants en geniet van een heerlijke maaltijd met z'n tweeën.

Ontdek Marokko

Wil je de omgeving ontdekken? Huur dan een auto of ga mee met diverse excursies. Wil je Marokko ontdekken op een wat spannendere manier? Ga mee met de quadsafari en jetski tour! Tijdens deze tour rij je door Berberdorpen, ga je mee met een Off-road door de woestijn van Agafay en natuurlijk een jetski rit, en dat allemaal met een gids die je er van alles over vertelt. 


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

TUI BLUE RIU Tikida Garden is te boeken bij:


Bekijk meer Marokko vakanties >>

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Herfstvakantie Regio Zuid > Marokko > 5-sterren Marokko