Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan

Spanje - Gran Canaria - Playa Del Inglés

Travis header

Abora Buenaventura by Lopesan op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Abora Buenaventura by Lopesan - Gran Canaria

Gran Canaria ontdekken vanuit het 4-sterren Abora Buenaventura by Lopesan in Playa Del Inglés? Neem een duik in een van de zwembaden, ga met de shuttle naar het strand en geniet van al het lekkers met halfpension of all-inclusive verzorging.

Zonvakantie op Gran Canaria

Een zonvakantie op Gran Canaria kan het hele jaar door. Het Spaanse eiland heeft namelijk altijd een aangename temperatuur. In de winter kan het iets frisser zijn, maar met de verwarmde buitenbaden (van 1 november t/m 31 maart) is Abora Buenaventura de ideale winterzonbestemming. Het hotel heeft twee zwembaden en een kinderbad. Het strand ligt op 900 meter afstand van het hotel en kan dus gemakkelijk lopend of met de shuttlebus bereikt worden.

Lekker eten

Ga jij deze vakantie voor halfpension of all-inclusive? Het kan allebei bij Abora Buenaventura by Lopesan. Indien je voor halfpension kiest, maak je gebruik van het buffetrestaurant voor je ontbijt en avondeten. Wil je van tevoren precies weten waar je aan toe bent, dan kun je gaan voor de all-inclusive verzorging, waarbij je ook gebruikmaakt van de lunch, high tea, snacks tussendoor, midnight snacks en drankjes bij de diverse bars die het hotel biedt. 

Home > Hotels en appartementen > Abora Buenaventura by Lopesan