Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Akasha Beach Hotel & Spa

Akasha Beach Hotel & Spa

Griekenland - Kreta - Chersonissos

Travis header

Akasha Beach Hotel & Spa op Kreta voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Akasha Beach Hotel & Spa - Kreta

Het is echt helemaal genieten bij dit splinternieuwe Akasha Beach Hotel & Spa op Kreta. Vanaf je slaapkamer duik je zo het zwembad in en ook het strand is slechts een paar stappen van de voordeur verwijderd. Gelegen in het gezellige Chersonissos en aan de Egeïsche Zee. Na een avondje stappen of uiteten bij een van de vele restaurantjes, is het heerlijk thuiskomen in dit luxe hotel! 

Splinternieuw 5-sterrenhotel

Bij het nieuwe Akasha Beach Hotel & Spa vind je een combinatie van een levendige vakantie in een kustplaats en de rust die het eiland Kreta te bieden heeft. Word wakker met een deinzende zee en opkomende zon terwijl je van het uitzicht op de Kretenzische badplaats vanaf jouw balkon geniet. Ontwaak met een duik in het buiten- of verwarmde binnenbad en geniet daarna van een van de wellness arrangementen. Als dit nog niet luxe genoeg is, kun je gaan voor een kamer met jacuzzi of zelfs swim-up. Hierbij is er een zwembad aanwezig op jouw balkon en kijk je vanuit hier uit over de omgeving.

Restaurants en bars

Je verblijft altijd op basis van halfpension of all-inclusive bij Akasha Beach Hotel & Spa. Er worden dagelijks verse maaltijden voor het buffet voorbereid door een keuken die geïnspireerd is door de Mediterraanse invloeden op het eiland. De hoofdgangen kun je vinden in het hoofdrestaurant. Snacks, internationale specialiteiten en koude drankjes bij de Beach House. Voor verfrissende cocktails, kleine hapjes en snacks kun je terecht bij de Lobby Bar Lounge of de Pool Bar.

Home > Hotels en appartementen > Akasha Beach Hotel & Spa