Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Alexis Italië

Alexis Italië

Italië - Lazio - Rome

Travis header

Alexis Italië Italië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Alexis - Italië

In het prachtige centrum van Rome vind je Hotel Alexis. Voor een kleine prijs verblijf je al in dit kleinschalige hotel met een fantastische omgeving. Met de fijne service van het vriendelijke personeel begint jouw vakantie al met een goed gevoel. Je verblijft hier in een van de 15 nette eenvoudige kamers die allen voorzien zijn van fijne faciliteiten.

Faciliteiten

De nette kamers van Hotel Alexis beschikken allemaal over een nette badkamer met bad of douche, föhn en toilet. Op de kamer maak je gebruik van je eigen tv, telefoon en tegen betaling heb je een verfrissende airconditioning. Je verblijft op basis van logies, maar een vers ontbijtje is er altijd bij te boeken! Het personeel achter de receptie staat voor je klaar om je te helpen met al je vragen. 

Ontdek het romantische Rome!

Hotel Alexis ligt in het prachtige centrum van het romantische Rome. Pak de metro naar Vaticaanstad en bezoek een dienst van de paus in de Sint-Pieterbasiliek. Loop vervolgens over de Engelenbrug naar de Engelenburcht, deze herken je misschien wel uit de film of het boek 'Angels & Demons'. Bewonder het prachtige gebouw van de rechtbank van Rome genaamd 'Palazzo di Giustizia'. Bezoek de bekende Trevi fontein die 's avonds mooi verlicht is. Gooi met je linkerhand een muntje over je rechter schouder en ooit zal je in Rome terug komen met een geliefde. Ook bezoek je natuurlijk het Colosseum, Forum Romanum en het Monument van Victor Emanuel II aan de Piazza Venezia!

Home > Hotels en appartementen > Alexis Italië