Camping Roma Flash Italië

Italië - Lazio - Bracciano

Travis header

Vergelijk de prijzen van Camping Roma Flash Italië en bespaar:

Camping Roma Flash - Italie

Camping Roma Flash in Bracciano is een eenvoudige maar luxe 4-sterrencamping. De camping wordt goed beoordeeld door de bezoekers. Het Lago Bracciano, waaraan deze camping ligt, is een van de schoonste meren van Europa. 

De stad van de liefde

De camping ligt aan het meer Lago Bracciano waar je lekker van je vakantie van de zon kunt genieten. Het centrum van Bracciano ligt op 4 kilometer afstand. Je kunt hier ook een trein nemen richting Rome. Deze romantishe stad ligt op een afstand van 55 kilometer. Je kunt gemakkelijk gedurende je vakantie dus een dag of paar dagen genieten in deze mooie stad en alle bezienswaardigheden bekijken die het mooie Rome biedt!

Luxe stacaravans

Op de gehele camping vind je luxe stacaravans waar je kunt verblijven. Van 1 tot max. 6 personen is er een caravan beschikbaar. Alle caravans zijn voorzien van een keuken met magnetron en badkamer met douche en toilet. Voor het optimale genot van het Italiaanse weertje heb je ook een terras met zitje bij de caravan!

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen