Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Il Borgo Di Montereggi

Il Borgo Di Montereggi

Italië - Toscane - Vinci

Travis header

Il Borgo Di Montereggi voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Il Borgo Di Montereggi - Italië

Ben jij op zoek naar een fijne accommodatie in het mooie Italië? Dan zit je hier helemaal goed! In dit 3-sterrencomplex hoef je geen bijzondere luxe te verwachten, maar wel een rustige accommodatie met fijne appartementen. Het complex ligt in een gunstige omgeving en de appartementen liggen op de begane grond of de tweede etage. 

Faciliteiten

Als je bij Il Borgo Di Montereggi een vakantie boekt, heb je keuze uit een twee- of driekamerappartement. Je verblijft hier op basis van logies, zo kun je zelf iedere ochtend op pad gaan voor een vers ontbijtje. 's Avonds ga je op zoek naar een typisch Italiaans restaurantje om te genieten van een heerlijke pizza, lasagne of spaghetti. In de tuin van het hotel vind je het zwembad met een prachtig uitzicht over de groene omgeving. 

Vinci & Limite sull'Arno

Vinci, de geboorteplaats van Leonardo Da Vinci, bevindt zich 13 kilometer verderop. Loop vanuit Vinci over het Strada Verde, een prachtig wandelpad naar het geboortehuis van Leonardo Da Vinci. Het huis is nu omgebouwd tot een klein museum. 2 kilometer van de appartementen vandaan ligt Limite sull'Arno, hier bezoek je het Museo Rimiero. Verder vind je hier kleine restaurantjes en winkeltjes.

Home > Hotels en appartementen > Il Borgo Di Montereggi