Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Alf Leila Wa Leila

Alf Leila Wa Leila

Egypte - Rode Zee - Hurghada

Travis header

Alf Leila Wa Leila voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Alf Leila Wa Leila - Egypte

Geniet van de sfeer van Duizend-en-één-nacht, want dat is wat Alf Leila Wa Leila betekent! In dit 4-sterrenhotel combineren ze de sprookjesachtige sfeer met modern comfort van hoge standaard. Het hotel heeft een bijzondere opzet, met kamers en suites in ‘villa’s, verspreid over het resort en rondom de zwembaden. De typische Arabische architectuur, de Egyptische gastvrijheid en de schitterende omgeving maken het tot een paradijs aan het azuurblauwe water van de Rode Zee!

4-sterren all-inclusive

In het Alf Leila Wa Leila geniet je van resortstijl in oosterse sferen: ruimte, luxe, heerlijk eten en het mooi opgezette terrein. Het ligt direct achter Dana Beach Resort, op een kleine kilometer van het strand en op slechts 25 minuten van het bruisende stadscentrum. De kamers zijn ruim en hebben een terras of balkon. Er zijn 7 zwembaden (waarvan 3 in de winter verwarmd), een gratis shuttleverbinding naar het strand, een tennisbaan en voor de lekkere trek kun je terecht in maar liefst 5 restaurants. Drankjes en snacks tussendoor zijn onder andere te krijgen in de food court 'Club Mac' en de Beach Bar.

Wat is er allemaal te doen?

Ontspan tijdens een heerlijke massage of werk je in het zweet in het fitnesscentrum. Op het terrein zijn er verschillende vormen van entertainment, zoals spectaculaire shows over de Egyptische geschiedenis en voor kinderen is er de miniclub en een speeltuin. Voor de nodige waterpret kun je naar een van de waterparken in de buurt. Verder heb je uiteraard de mogelijkheid om onvergetelijke duik-, snorkel-, en boottochten te maken. Vraag bij de receptie van Alf Leila Wa Leila om meer informatie.

Home > Hotels en appartementen > Alf Leila Wa Leila