Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Amwaj Blue Beach Resort Egypte

Amwaj Blue Beach Resort Egypte

Egypte - Rode Zee - Hurghada

Travis header

Amwaj Blue Beach Resort Egypte Egypte voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Amwaj Blue Beach Resort - Egypte

Wil jij in alle rust genieten van een luxe strandvakantie in Egypte? Ga dan naar het 5-sterrenhotel Amwaj Blue Beach Resort dat rustig gelegen is, maar wel direct aan een privéstrand. Je verblijft in dit hotel op basis van all-inclusive, dus je hoeft helemaal nergens aan te denken!

All-inclusive

Verblijf jij in Amwaj Blue Beach Resort, dan verblijf je op basis van all-inclusive. Dit betekent dat alle buffetmaaltijden, in de ochtend, midden en avond, inbegrepen zijn. Wil je een keer à-la-carte eten, dan kan dat tegen betaling. En natuurlijk kun je ook een keer op pad naar Safaga of Hurghada om daar een restaurantje te zoeken. Vanwege de all-inclusive verzorging is niet alleen het eten inclusief, maar ook de lokale (non) alcoholische drankjes!

Abu Soma: Duiken!

Ontdek de onderwaterwereld van Egypte en maak een duik in de Rode Zee. Met een snorkel ga je al vele gekleurde visjes tegenkomen, maar een duik is natuurlijk helemaal indrukwekkend. Amwaj Blue Beach Resort is in Abu Soma gelegen, dat bekend staat als een van de beste duiklocaties in het land. Vanaf de steiger duik je zo de zee in en zie je al de mooiste visjes voorbijkomen.

Home > Hotels en appartementen > Amwaj Blue Beach Resort Egypte