Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Andronikos Hotel

Andronikos Hotel

Griekenland - Mykonos - Mykonos-Stad

Travis header

Andronikos Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Andronikos Hotel - Mykonos

Ontspannen bij een luxe hotel op een prachtig eiland in de Egeïsche Zee? Dat kan bij Andronikos Hotel op Mykonos. Verblijf in een moderne omgeving met kamers die zorgen dat je weer helemaal tot rust komt. Het hotel ligt nabij de hoofdstad Mykonos-Stad en ligt binnen bereik van een aantal bekende stranden. Je begint de dag met een lekker Grieks ontbijt bij het Lady Finger restaurant. Hierna kan het genieten van de Griekse zon beginnen!

Luxe verblijf 

Tijdens je verblijf bij Andronikos Hotel kom je niks te kort. De strandbedjes staan al voor je klaar en neem een duik in het verkoelende water van het zwembad. 's Avonds kun je lekker dineren bij het Lady Finger restaurant en drankjes haal je bij de Orange Blue Bar. De kamers zorgen voor een rustige omgeving, waar je in luxe zult verblijven. Je kunt er zelfs voor kiezen een superior kamer te nemen met bubbelbad op het balkon! 

Wellness en spa

Als je wat extra ontspanning kunt gebruiken, kun je gebruik maken van de spa en wellness van het hotel waar verschillende je van behandelingen kunt genieten. Neem een rustgevende massage of ga voor een dagje spa. Voor sportliefhebbers is er een moderne fitnessruimte aanwezig. Als je Mykonos wat verder wilt verkennen, is de hoofdstad Mykonos-Stad op slechts 1 kilometer afstand en het dichtstbijzijnde strand (Psarou Beach) op 2,5 kilometer. 

Home > Hotels en appartementen > Andronikos Hotel