Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Aparthotel Hsm Lago Park

Spanje - Mallorca - Playa de Muro

Travis header

Aparthotel Hsm Lago Park

Aparthotel Hsm Lago Park is een 3-sterrenappartementencomplex dat zich bevindt in het toeristische centrum Playa de Muro in Spanje. Op 100 meter afstand heb je het prachtige zandstrand van Playa de Muro, het centrum en de haven van Port d'Alcúdia liggen op 3 kilometer afstand en op 4 kilometer afstand heb je het super leuke waterpark 'Hidropark'. Slechts 50 meter van het hotel ligt een bushalte, ieder uur vertrekt er een bus naar het mooie oude centrum Palma. Luchthaven Palma de Mallorca ligt op een afstand van 60 kilometer.

Faciliteiten

24 uur per dag staat er personeel achter de receptie voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Heb je vragen over excursies? Dan komt dat goed uit, want er is een speciale excursiebalie aanwezig. Het hotel beschikt over een zwembad (met poolbar), fitnessruimte en er is de mogelijkheid tot een heerlijke massage. Voor de actievelingen staat er een tafeltennistafel en is er een fietsverhuur, zo kan je de omgeving verkennen wanneer jij dat wilt. Voor de allerkleinsten is er een binnenspeelplaats, kinderbad en animatie.

Omgeving & activiteiten

Bij de receptie is het mogelijk om een auto of fiets te huren, zo kan je zelf bepalen wanneer en waar je heen gaat. In een klein uurtje ben je bij de plaats Sóller, door de groene heuvels en olijfbomen is dit de perfecte plek voor rust- en natuurliefhebbers. In het centrum vind je prachtige huisjes uit de 16e tot 18e eeuw. Het is zeker de moeite waard om natuurgebied lbufera de Mallorca te bezoeken, hier vind je veel moerasgebieden, exotische vogels en wandelroutes. Bezoek de oude binnenstad van Alcudia en bewonder de poorten, één van 26 wachttorens en indrukwekkende oude stadsmuren uit het jaar 1300. Vervelen ga je je hier zeker niet!

Home > Hotels en appartementen > Aparthotel Hsm Lago Park