Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Inex Olgica Hotel & Spa

Inex Olgica Hotel & Spa

Noord-Macedonië - Meer van Ohrid - Ohrid

Travis header

Inex Olgica Hotel & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Inex Olgica Hotel & Spa - Noord-Macedonië

Wil jij een vakantie met een geweldig uitzicht over het Meer van Ohrid? Dan is dit de place to be voor jou! Het luxe 5-sterrenhotel bevindt zich in een rustige omgeving en is omringd door bos. Inex Olgica Hotel & Spa biedt voor jong en oud een onvergetelijke zonvakantie. Iedere ochtend wakker worden met prachtig uitzicht over het Meer van Ohrid om vervolgens de dag te starten met een heerlijk ontbijtje. Het kan allemaal bij Inex Olgica Hotel & Spa!

Heerlijke wellness

"Wij creëren een herinnering aan een hemelse vakantie", dit is de slogan van Inex Olgica Hotel & Spa. In de groene tuin van het hotel vindt je een fijn zonneterras waar je maximaal kan genieten van de stralende zon, binnen heb je een heerlijk zwembad en voor de echte ontspanning ga je naar de wellness. Vanuit de sauna geniet je van een bijzonder uitzicht en tegen betaling ontspan je met een heerlijke massage. Als je hier een vakantie boekt, dan verblijf je op basis van logies en ontbijt. Voor de actievelingen is er een fitnessruimte en tegen betaling maak je gebruik van het tennis- en voetbalveld!

Perfecte omgeving

Het hotel heeft een perfecte ligging in een prachtige omgeving met een mooi uitzicht op het centrum van de stad Ohrid en het bijzondere Ohrid Meer. Vanuit het hotel loop je via een aantal trappen het laag gelegen privé kiezelstrand op. Op 2 kilometer afstand heb je het centrum van de stad. Zo kan je lopend alle bezienswaardigheden bewonderen! In de zomermaanden organiseert het hotel tegen betaling gezellige boottochten over het Meer van Ohrid naar het centrum.

Home > Hotels en appartementen > Inex Olgica Hotel & Spa