Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Arathena Rocks Hotel

Arathena Rocks Hotel

Italië - Sicilië - Giardini Naxos

Travis header

Arathena Rocks Hotel op Sicilië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Arathena Rocks Hotel - Sicilië

Het gezellige Arathena Rocks Hotel ligt in oosten van Sicilië en heeft een mooie levendige omgeving. Het is gelegen in het plaatsje Giardini Naxos. Het centrum van dit plaatsje ligt op slechts 2 kilometer afstand van het hotel. Arathena Rocks Hotel ligt tussen 2 stranden in aan de oostkust en de dichtstbijzijnde is maar 10 minuutjes lopen. Samen met de gezellige sfeer en de faciliteiten zorg dit voor een heerlijke vakantie. 

Ligging aan de Middellandse Zee

Arathena Rocks Hotel is eigenlijk direct verbonden met de Middellandse Zee. Vanuit de tuin loop je langs de mooie ruige rotsformaties en kun je een duik in de zee nemen. Als je liever bij het hotel blijft is er een fijn zwembad waarvandaan je uitkijkt over het water. Ook vind je op loopafstand een haven en strandjes zijn nooit ver weg. In de omgeving zijn verschillende leuke restaurants te vinden en kun je met de pendelbus naar leuke plaatsen als het mooie Taormina. 

Wat is er te doen op Sicilië?

Sicilië is een ideale bestemming als je van een actieve relaxvakantie houdt. Maar een van beide is natuurlijk ook zeer goed mogelijk. Zo vind je in het Zingaro Nature Reserve de mooiste stranden van het eiland. Maar deze zijn alleen te voet te bereiken. Ook kent Sicilië een aantal van de leukste plaatsjes en het is een aanrader deze te bezoeken. Ontdek de kleurrijke markten van Syracuse of de straten van Palermo. Er is genoeg te beleven op Sicilië!

Home > Hotels en appartementen > Arathena Rocks Hotel