Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Aria Claros Beach & Spa Resort

Aria Claros Beach & Spa Resort

Turkije - Egeïsche Kust - Ozdere

Travis header

Aria Claros Beach & Spa Resort Egeïsche Kust voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Aria Claros Beach & Spa Resort - Özdere, Turkije

Het Aria Claros Beach & Spa Resort is een prachtig hotel met een nog mooiere ligging. Hier ga je naartoe als je er even écht tussenuit wilt. Het ligt direct aan de Özdere Claros Bay, een van de mooiste baaien in de Egeïsche Zee. Geniet van de zon, het strand, de magnifieke zee én de luxe van je hotel!

Waterpret in het kwadraat en ander plezier

Lekker zwemmen is natuurlijk een must tijdens een zonvakantie in Turkije. Het Aria Claros Beach & Spa Resort beschikt over maar liefst 2 privéstranden, 5 zwembaden en een aquapark. Het animatieteam zorgt voor vermaak voor klein en groot. Denk bijvoorbeeld aan muziek, avondshows, begeleide kanotochten en diverse kinderactiviteiten. Ook de omgeving is mooi om te verkennen. Wandel door het schilderachtige dorpje Özdere, ga lekker shoppen in Kuşadası of bezoek de historische site Efeze.

Heerlijk uitrusten

In het Aria Claros Beach & Spa Resort slaap je als een roosje en je verblijft op basis van all-inclusive! Je hebt de keuze uit 3 types kamers, de een nog comfortabeler dan de ander. De ‘gewone’ hotelkamers zijn allemaal voorzien van een balkon met uitzicht op de zee of de bergen. Verder zijn er de nog ruimere en van meer privacy voorziene Club Rooms. Wil je het écht helemaal luxe? Neem dan een VIP-suite met eigen jacuzzi. Of huur een villa voor zes personen met privé zwembad!

Home > Hotels en appartementen > Aria Claros Beach & Spa Resort