Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Atlantis Coral Towers

Atlantis Coral Towers

Bahamas - New Providence - Paradise Island

Travis header

Atlantis Coral Towers Bahamas voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Atlantis Coral Towers - Bahama's

Dineren tussen de haaien, zwembaden in grotten en talloze andere activiteiten voor het hele gezin. Dit is slechts een handje vol faciliteiten van het ultraluxe hotel Atlantis Coral Towers. Kom tot rust met een fantastische zonvakantie naar de Bahama's, waarbij je niks te kort komt. Relax tussen de palmbomen op een van de zonneterrassen, maak een tochtje met een kajak of ga naar het aquapark. Verblijf in de ruime, luxe kamers en geniet van alle faciliteiten die dit spectaculaire hotel te bieden heeft. 

Zwembaden en stranden

Loop de zon tegemoet met een wandeling over een van de schitterende stranden die Atlantis Coral Towers omringen. Plof neer op Cove Beach, Paradise Lagoon of Atlantis Beach, waar een fantastisch uitzicht over het azuurblauwe water op je wacht. Er zijn maar liefst 11 verschillende zwembaden aanwezig op het terrein van het hotel, waarvan 3 zijn ingericht voor gezinnen met kleine kinderen. Wordt lekker bruin op het zonneterras en geniet van het schitterende weer wat de Bahama's te bieden hebben. 

Spectaculaire activiteiten

De kids maken een ritje van een van de glijbanen van Aquaventure, het uitgebreide waterpark van Atlantis Coral Towers, terwijl jij tot rust komt in de spa van het hotel. Er worden dagelijks excursies georganiseerd naar de leukste plekjes van de omliggende eilanden. Maar er is op het terrein ook van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld shoppen in het winkelcentrum, sla een balletje over op de tennisbaan of ga naar de bioscoop. Sluit de dag af met een heerlijk diner in een van de vele restaurants met lokale en internationale specialiteiten. 

Home > Hotels en appartementen > Atlantis Coral Towers