Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Comfort Suites

Comfort Suites

Bahamas - New Providence - Paradise Island

Travis header

Comfort Suites voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Comfort Suites - Bahama's

Al jouw vrienden zullen jaloers zijn als je verteld over jouw geboekte vakantie naar de Bahama's. Deze tropische Archipel tussen Cuba en het zonnige Miami heeft alles in huis voor een luxe vakantie. Comfort Suites biedt de ideale uitvalsbasis voor jouw reis naar deze schitterende eilandengroep. Verblijf in comfortabele luxe kamers op Paradise Island. Neem een duik in het verkoelende zwembad of maak een wandeling door de tropische tuinen vol palmbomen. Dit is genieten voor het hele gezin!

Genieten voor het hele gezin

Tijdens jouw verblijf bij Comfort Suites heb je keuze uit diverse activiteiten in de omgeving. Relax op een van de parelwitte stranden van Paradise Island, maak een ritje van de spectaculaire glijbanen van het een waterpark of ontdek de historische hoogtepunten van hoofdstad Nassau. Dineer met het hele gezin in een van de exotische restaurants en scoor een verfrissende cocktail bij een van de vele bars van het eiland. Ook kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het nabijgelegen Atlantis Hotel. 

Een tropisch verblijf

Start de dag met een uitgebreid ontbijt, wat is inbegrepen bij jouw verblijf bij Comfort Suites. Wandel door de tropische tuinen en voel een licht briesje, wat door de palmbomen wuift. Duik richting jouw koude drankje bij de swimup bar, direct aan het zwembad. Doe een mooi kleurtje op onder de warme zomerzon, die overigens bijna het hele jaar schijnt op de Bahama's en geniet van jouw welverdiende vakantie naar dit prachtige land.

Home > Hotels en appartementen > Comfort Suites