Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Azoris Royal Garden Hotel

Azoris Royal Garden Hotel

Portugal - Azoren - Ponta Delgada

Travis header

Azoris Royal Garden Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Azoris Royal Garden Hotel - Azoren

Azoris Royal Garden Hotel is een 4-sterrenhotel in bij het historische centrum van Ponta Delgada op het grootste Azoren eiland: São Miguel. Het groene eiland wordt door velen gezien als het mooiste eiland van deze subtropische archipel. En dat is volkomen terrecht! Ontdek de verschillende wandelroutes, het unieke berglandschap en de zwarte stranden die voor een geleidelijke overgang in de Atlantische Oceaan zorgen. 

Centrale ligging

Na een dagje het eiland ontdekken kom je weer fijn thuis bij Azoris Royal Garden Hotel. Er staat een koud drankje voor je klaar en je kunt heerlijk dineren bij een van de restaurants die het hotel te bieden heeft. Neem een duik in het zwembad en warm op in de heerlijke zon, die hier vaak schijnt. Het hotel ligt nabij het historische hart van Ponta Delgada. Dit betekent dat er genoeg leuke restaurants en winkeltjes vlakbij zijn. 

Luxe verblijf

Tijdens een verblijf bij Azoris Royal Garden Hotel kom je helemaal niks te kort. Je verblijft in een luxe sfeer met een prachtige omgeving. Er staat al een ligbedje voor je klaar bij het zwembad. Als het niet zulk lekker weer is, neem dan een duik in het binnenbad. Hierna geniet je van een sauna, het stoombad of de whirlpool. Na een heerlijk dagje genieten schuif je aan bij het restaurant van het hotel, waar lokale en internationale maaltijden worden geserveerd. 

Home > Hotels en appartementen > Azoris Royal Garden Hotel